Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Voorop in de wereld van digital hospitality

Louwman Exclusive
10 augustus 2023
Mobiliteit
Design, Digitale Transformatie, Website
Louwman Exclusive is uniek in automotive landschap. Uniek in het aanbod auto’s uit de buitencategorie, maar vooral uniek in het niveau van hospitality naar haar klanten. Op het nieuwe digitale platform worden gebruikers op hun wenken bediend.

Toen Managing Director Arjen van Beek van Louwman Exclusive bij ons aanklopte, was de wens meteen duidelijk: dé nieuwe benchmark zetten in automotive landschap. Een platform creëren waarop het merk Louwman Exclusive geladen wordt, maar vooral een platform waarop de trouwe Louwman community optimaal bediend kan worden.

User flows en user stories om de functionaliteiten te bepalen

Louwman Exclusive heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om een indrukwekkende ervaring te maken van het showroombezoek. Om dit gevoel ook digitaal krachtig over te brengen, zijn we gestart met het uitwerken van user flows en user stories.

User flows zijn schematische weergaven van alle touchpoints, beslissingen en acties die een gebruiker ondergaat als hij de website bezoekt. User stories beschrijven het type gebruiker en het doel waarmee deze gebruiker de website bezoekt. Door beide gedetailleerd uit te werken, hebben we een volledig beeld van alle pagina’s en functionaliteiten die de website moet bevatten.

Case informatie

Sumedia

Jansbuitensingel 6-4

6811AA Arnhem

+31 (0)26 30 200 23

info@sumedia.nl

Opdrachtgever

Louwman Exclusive

Bekijk de andere case van Sumedia