Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Tijd voor een nieuwe positionering, identiteit en platform

Time Moto
19 oktober 2023
Overig
Apps, Branding, Digitale Transformatie
TimeMoto is gespecialiseerd in geavanceerde tijdsregistratie‑oplossingen. Ze bieden innovatieve hardware en software waarmee organisaties efficiënt de werktijd van hun medewerkers kunnen bijhouden, beheren en optimaliseren. TimeMoto zocht een partner bij het creëren van een eigen identiteit, digitale strategie en voor de realisatie van een modern e‑commerce platform. Echt een Makerstreet vraagstuk.

Tijd voor duidelijkheid

Om een gevoel van continuïteit en eeuwigheid van tijd te symboliseren, werden merkpatronen gecreëerd. Een merkpatroon is een visueel element dat doelbewust is ontworpen om de visuele identiteit van het merk te versterken en te verankeren. Deze patronen, geïnspireerd door de uurmarkeringen van analoge klokken, werden toegepast in verschillende aspecten van het merk, van digitale toepassingen tot verpakkingen en campagnes.

We brachten het merk tot leven op de nieuwe website. Een headless‑architectuur op basis van het Bigcommerce e‑commerce platform en Storyblok CMS is toekomstbestendig en stelt de organisatie in staat gemakkelijk nieuwe storefronts uit te rollen in nieuwe landen, zonder dat dit effect heeft op de achterliggende systemen. Groei zonder complicaties dus. Tijdloos.

Case informatie

MakerStreet

Fred Roeskestraat 99

1076 EE Amsterdam

riette@saxum.nl

Opdrachtgever

Time Moto

Bekijk de andere case van MakerStreet