Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Webdevelopment stage (WordPress)

Didam
32-40 uur

Kort samengevat zijn we elke dag bezig met digitale transformatie. Wij maken online omgevingen waar mensen leren, samenstellen, zelf kopen of om klanten te helpen. Door de enorme vrijheid die de digitale wereld biedt ligt het gevaar van complexiteit al snel op de loer. Onze stelling daarin: Maak het zo simpel mogelijk maar niet simpeler dan dat. En voor de gebruiker? Die maken wij het makkelijk, want in een wereld waar mensen steeds minder tijd hebben wint gemak het altijd van complex.nnWe zijn een hecht team van 60 designers, marketeers, developers & strategen. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. En dat resulteert meestal in een lange termijn samenwerking aan een website of een portal.

Wij zoeken jou!

Het is weer zover! Er is plek voor één stagiair in ons WordPress team (start augustus/september 2024). 🎉

Een unieke kans om enorme stappen te maken op het gebied van webdevelopment en jezelf te ontwikkelen binnen een gezellig & ervaren team! Klinkt niet verkeerd, toch? Als je enthousiast wordt van onderstaand profiel, twijfel dan niet en solliciteer via het formulier. Het sturen van je portfolio is niet verplicht, maar vinden we wel altijd leuk om te zien!

Herken je jezelf hierin?

 • Met veel plezier volg je een MBO / HBO opleiding in ICT of Web development!
 • Je bent op zoek naar een bedrijf waar je de ruimte krijgt om te leren, maar ook eigen verantwoordelijkheid krijgt.
 • Zelfstandig een basis WordPress thema opzetten, eitje!
 • De nodige basiskennis van HTML(5), (S)CSS en Javascript heb jij al op zak.
 • Je bent leergierig, staat open voor nieuwe uitdagingen & beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat ga je doen?

Laten we bij het begin beginnen! Je start met een onboarding traject waarbij je het bedrijf en het team goed leert kennen. Wanneer je op de hoogte bent van alle ins en outs, draai je op dezelfde projecten als je buddy mee of ga je aan de slag met je eigen stageopdracht. Wel zo leerzaam en gezellig!👍 Samen met je buddy wordt er gekeken naar welke delen van het project op jouw bordje komen. Vanuit Pull-requests wordt code gecontroleerd en bijgestuurd. We verwachten dat je op een positieve manier open staat voor feedback en sturing. Maar dat spreekt voor zich! En daarnaast is er genoeg ruimte voor samen lunchen, tafeltennissen tussen het coderen🏓 door en gezelligheid.

Wat wij bieden

 • Een gezellige & leerzame stageperiode van 4-6 maanden, waarvan minimaal 3 dagen per week meewerkstage (meer in overleg).
 • Minimaal 2 dagen per week op kantoor, zodat we jou de juiste begeleiding kunnen bieden. En is thuiswerken niet helemaal jouw ding? Dan is dit de overige dagen ook mogelijk in overleg.
 • Jouw eigen Acato buddy die jou begeleidt en waarbij je altijd terecht kan!
 • De meest gave werkplekken in Utrecht en/of Den Haag. Wissel het lekker af!
 • Een nette stagevergoeding. Zeker niet onbelangrijk vinden wij.
 • De mogelijkheid tot meekijken op andere afdelingen, zoals het Apps & Portals team in Den Haag!
 • En misschien wel een (parttime) contract na het succesvol afronden van je stage… Dit kunnen we natuurlijk niet beloven, maar het behoort zeker tot de mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld naar onze ex-stagiair én werknemer Ruben! (lees hier over zijn ervaringen als frontend stagiair)

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

🚀 Stap 1: De aftrap

Je begint met het invullen van het sollicitatieformulier op onze website. Laat ons zien waarom jij de perfecte match bent en waarom wij jou moeten hebben!

🎯 Stap 2: De Selectie

Hier komt de spannende fase! Wij nemen de tijd om alle sollicitaties door te nemen en kiezen de kandidaten die goed lijken aan te sluiten. Als er een match is, hoor je binnen een week van ons. Is er geen match? Dan laten we dit ook snel weten.

👋 Stap 3: Kennismaking

Jouw CV heeft onze interesse gewekt! Tijd om kennis te maken. We bellen je voor een afspraak. Dit gesprek kan plaatsvinden via een videocall of bij ons op kantoor, dat bespreken we dan even.

✨ Stap 4: Vervolggesprek

Je hebt onze nieuwsgierigheid gewekt en we willen meer van je zien! We nodigen je uit voor een tweede gesprek. Misschien krijg je zelfs een uitdagende opdracht in Acato-stijl. Laat zien wat je in huis hebt en deel je visie met ons. We zijn heel benieuwd!

🌟 Stap 5: Het Aanbod

Als we allebei enthousiast zijn, is het tijd voor het grote moment: we doen je een aanbod en heten je welkom bij ons team! Let’s go! 🎉🎉

Recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

Plaatsingsdatum
20 mrt 2024
Salaris range
-
Plaats
Didam
Dienstverband
Stage
Aantal uren
32-40 uur