Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

UX Designer

Amsterdam
40 uur
Ons doel? Impact maken! Zowel nationaal als internationaal. Om te kunnen groeien zijn we op zoek naar versterking in ons design team in Amsterdam.

Als UX Designer bij Move ben jij verantwoordelijk voor de vertaling van (mobiele) concepten en briefings naar aansprekende designs met een geweldige interactie. Je bent van begin tot eind in de lead voor het design van projecten voor zowel het interactie- als het visuele ontwerp. Slimme UX en een pakkend ontwerp, daar ben je de allerbeste in.

Tijdens het contact met klanten licht je jouw designs toe en presenteren doe je met passie en overtuiging. Jij overtuigt de klant waarom dit design het allerbeste design is voor de eindgebruiker. Ook vind je het een uitdaging om de doelstellingen van de klant te doorgronden en te realiseren. Je bent niet alleen creatief maar ook perfectionistisch.

Daarnaast ben je communicatief sterk en in staat om goed samen te werken, goed te luisteren, goed kunnen sparren en weet je collega’s te inspireren.

Als UX Designer krijg je veel zelfstandigheid. Jij bent tenslotte onze expert. Je kan goed schakelen tussen de verschillende projecten en bent gewend aan strakke deadlines.

Voordelen:

  • Werken voor een mooi portfolio met nationale en internationale klanten
  • Wij ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding
  • Een buddy die jou begeleidt bij een jong en informeel bedrijf

Wat je hebt:

  • Een creatief brein
  • Vernieuwend, inspirerend en up-to-date over alle ontwikkelingen op het gebied van mobiel
  • Ervaring met wireframes en UX
  • Een afgeronde creatieve HBO opleiding en 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Vloeiend in Nederlands en Engels

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Sophie of Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@moveagency.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

Plaatsingsdatum
10 jan 2023
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur