Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

UX Designer

Amsterdam
32-40 uur
Jij denkt en droomt digitaal! En werkt graag in een team aan projecten voor verschillende internationale klanten. Met jouw nieuwsgierigheid en analytische blik achterhaal jij ‘de vraag achter de vraag’ van onze klanten. Je hebt ervaring met het opzetten en uitvoeren van user research. Je weet gebruikersinzichten en de vraag van de klant te vertalen naar creatieve oplossingen; of het nu gaat om een innovatief concept om medische hulp vanuit het buitenland te regelen, de CoronaCheck-app, of het ontwerpen van responsible gaming apps voor de Nederlandse Loterij.

Je krijgt energie van het faciliteren van workshops. Je weet je ontwerp(keuzes) te onderbouwen en overtuigend aan de klant over te brengen. Je itereert tot je de beste oplossing hebt gevonden voor zowel klant als gebruiker, en levert je ontwerpen pixel perfect af bij development.

Je bent een teamplayer en je werkt graag nauw samen met UX designers, Service Designers, developers (extern) en opdrachtgevers. Maar je kunt ook goed zelfstandig werken en de kar van een project trekken. Je bent UX designer in hart en nieren maar vind het ook interessant om je te verdiepen in de wereld van Service Design.

Details

Plaatsingsdatum
16 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur