Systeembeheerder
Utrecht
40 uur

Als Systeembeheerder ben jij hét aanspreekpunt voor je collega’s bij diverse vragen op het gebied van zowel hardware als software en in de breedste zin van het woord. Je wordt o.a. verantwoordelijk voor het correct inrichten en beheren van (mobiele) devices, maar ook netwerk- en accountbeheer. Er zijn doorgroeimogelijkheden naar een devops rol.

Full-time · Utrecht, The Netherlands
Over jou

Als Systeembeheerder begrijp jij precies wat je in huis moet hebben voor deze functie. Je weet alles van Office 365 en MacOs, Linux en Jira hebben weinig geheimen meer voor je. Je ademt security en je ambitie is om een expert te worden op het gebied van ISO 27001 en cloud omgevingen.

Je vindt het fijn om te sparren met collega’s en kennis te delen en op te doen. Dus naast je technische skills ben je ook in staat om collega’s te ondersteunen en helpen.

Wat meer detail

Voor deze rol zijn we op zoek naar een breed onderlegd persoon. Je zult je vaak in een situatie bevinden waarin iedereen naar jou zal kijken voor het bieden van een technische oplossing.

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Systeembeheerder
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo ICT-4 diploma
 • Ervaring met Office 365
 • Ervaring met SharePoint
 • Kennis van GDPR
 • Professionele vaardigheden
 • Geïnteresseerd in security
 • Zelfstandig
 • Verantwoordelijkheidsgevoel

Beschik je daarnaast ook over het volgende, dan is dat nog mooier!

 • Ervaring met cloud diensten zoals Intune
 • Ervaring met ISO 27001
 • Ervaring met cloud omgevingen (idealiter AWS en/of Azure)
 • Ervaring met GitLab

Over ons

Ondanks dat Lab Digital een jong bedrijf is, hebben we een portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Denk hierbij aan bedrijven als Heineken, Liander, Toyota, Innogy, Canon en Pon, maar we zijn ook betrokken bij verschillende nieuwe startups. Samen met hen zijn wij in de afgelopen vier jaar gegroeid tot 45 medewerkers.

Wij zien de mensen die voor ons werken als onze belangrijkste asset. Onze missie is dan ook om iedereen binnen Lab Digital te laten groeien. Wanneer iedereen de mogelijkheid krijgt om te groeien, zal dit leiden tot enthousiaste medewerkers en uiteindelijk ook voor de groei van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn samen met onze opdrachtgevers de sleutel tot ons (verdere) succes.

Bij Lab Digital staat teamwork centraal in alles wat we doen. Elk onafhankelijk team is gevestigd in utrecht en werkt aan bestaande en nieuwe projecten. Wij geloven dat met de juiste ondersteuning kleine, onafhankelijke teams betere resultaten behalen. Deze manier van werken zorgt er volgens on voor dat mensen verantwoordelijkheid nemen en groeien in hun carrière.

Al onze klanten zijn uniek, dus we geven veel voor elke verschillende samenwerking. Voor elke klant bouwen en runnen we creatieve, end-to-end digitale producten die net zo uniek zijn als ze zijn. Van de visie tot het ontwerp tot de ontwikkeling tot de implementatie, de ervaringen die we creëren zijn op maat gemaakt en gebouwd om lang mee te gaan. Onze relatie met onze klanten eindigt niet bij livegang; we runnen de producten die we maken en blijven ze meten en optimaliseren. Hierdoor wordt onze samenwerking sterker en blijven onze opdrachtgevers groeien.

Wat wij je bieden

Wat wij de juist kandiaat kunnen bieden? Dit is de basis:

 • Een goed salaris en een onkostenvergoeding
 • Interessante en uitdagende projecten die aansluiten bij jouw ambitie
 • Een gunstige pensioenregeling
 • Alle uitrusting die je nodig hebt om je werk goed te doen – zonder compromissen

Er zijn daarnaast andere voordelen, zoals; een volle koelkast, een smakelijke lunch (tegen een kleine vergoeding), goede koffie en je zal flexibel kunnen werken.

Boven dit alles, staat Lab Digital ook voor jou klaar. We luisteren naar je, nemen je behoeften en wensen serieus en we zullen je helpen om je professioneel te laten groeien. Wil je een professionele cursus volgen die jou (en onze klanten) helpt in ontwikkeling, dan doen wij mee. Wil je evenementen en conferenties met het team bezoeken? Dat doen we al. Wil je praten over hoe dingen beter kunnen worden gedaan? We zijn er om er wat mee te doen. Wil je deel uitmaken van een organisatie die actief is in de Open Source-community? Bekijk onze GitHub op https://github.com/labd/  of onze blog https://blog.labdigital.nl/ .

Dus als je een systeembeheerder bent die de kans wil krijgen om te groeien, dan is het misschien tijd om je aan te sluiten bij een bedrijf dat waarde hecht aan wat je doet en je helpt jouw doelen te bereiken.

Details

Plaatsingsdatum
14 dec 2020
Dienstverband
Baan
Einddatum
31-12-2021
Aantal uren
40 uur