Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Strategic Delivery Manager

Rotterdam
32-40 uur

Bij Hoppinger staat persoonlijke groei centraal. Hiermee snijden we onszelf soms in de vingers, want dit kan ook betekenen dat een hele goeie delivery manager ineens besluit liever een andere rol in de organisatie te vervullen. Heel leuk voor hem natuurlijk, en het team waar hij straks onderdeel van uit maakt, maar we hebben straks wel een gaatje. Daarom zijn we nu op zoek naar een nieuwe hele goeie Strategic Delivery Manager.

Over de baan

Wat is nou een hele goeie Strategic Delivery Manager? Allereerst handig om te benoemen dat wij onze delivery managers expres Strategic Delivery Managers noemen, omdat zij niet alleen heel goed zijn in het managen van scope en planning, maar ook op tactisch/strategisch niveau meedenken met de klant. Onze delivery managers zijn de teamleiders van onze klantteams. Zij beheren ieder een eigen klantportfolio, zijn de direct leidinggevende van hun eigen multidisciplinaire team en zijn verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de digitale producten en strategieën die we voor onze klanten realiseren. Zie het als een soort product owners aan de agency kant, waarbij ze met hun technische kennis en strategisch inzicht de klant kunnen adviseren en faciliteren in de ontwikkeling van hun digitale roadmap. Een hele goeie Delivery Manager is dus niet alleen goed in procesmanagement, maar weet ook de klant inhoudelijk aan Hoppinger te binden én is een motiverend leider voor zijn team.

Wie ben jij

Je leest het goed; je moet best veel kunnen voor deze rol. Je bent niet iemand die gewoon goed is in projectmanagement, nee je kent het digitale wereldje, weet wat er kan en wat er niet kan, bent goed in het managen van de verwachtingen van jouw klanten én je hebt leiderschapskills. Het is dus best een moeilijke baan, maar dat geeft ook wel weer een kick toch? Misschien ben je nu een projectmanager die eigenlijk liever langdurige relaties met klanten heeft, of zoek je een volgende stap waarin je eindelijk ook kan leidinggeven, of je bent een ervaren PO die wel eens zou willen weten hoe het is om aan de bureauzijde te werken.

Wat bieden wij?

Naast vrijheid bieden we natuurlijk ook alle dingen die je kan verwachten van een agency, plus hardwerkende collega’s, een ambitieuze cultuur waar persoonlijke groei centraal staat en dingen zoals Yourcampus, celebration leave, betaald partnerverlof en volledige reiskostenvergoeding.

 

Nog even kort over Hoppinger

Hoppinger is een digitaal bureau dat online strategieën, platformen, websites en low code applicaties ontwikkelt voor klanten in impactvolle industrieën zoals zorg, huisvesting, educatie en industrie. Het doel is hier altijd om onze klanten een verschil te laten maken in hun industrie en voor de eindgebruiker. We gaan dus voor langdurige relaties met goed bedachte, duurzame digitale strategieën en producten. Geen hippe flashy websites die over een jaar outdated zijn, maar technisch sterke en gebruiksvriendelijke producten die iets toevoegen.

Details

Plaatsingsdatum
15 apr 2024
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur