Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Sales Consultant

Arnhem
32 - 40 uur

Cultuur als basis voor groei en vooruitgang

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij een gedreven sales professional met een passie voor verkoop en interesse in persoonlijke ontwikkeling? Zoek je naar een kans om je verkoopvaardigheden te benutten in de wereld van premium producten en diensten? Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte Sales Consultant die zich kan bewegen in het hogere segment, esthetische producten en diensten kan vertegenwoordigen en zichzelf continu wil uitdagen om uitstekende prestaties te leveren.

Verkoopvaardigheden:
Je bent een expert in het verkoopvak en begrijpt de kunst van het overtuigen. Je kunt klantbehoeften analyseren, passende oplossingen presenteren en klanten begeleiden in het nemen van aankoopbeslissingen. Of het nu gaat om het pitchen aan CEO’s van bedrijven of het adviseren van veeleisende ondernemers, je weet hoe je het vertrouwen van klanten kunt winnen en relaties kunt opbouwen die leiden tot succesvolle verkooptransacties.

Brede Interesse en Communicatie:
Je hebt een nieuwsgierige geest en bent in staat om met diverse bedrijven en individuen te praten over verschillende onderwerpen. Je begrijpt het belang van relatieopbouw en kunt moeiteloos schakelen tussen gesprekken met professionals uit verschillende sectoren.

Expertise in het Premium Segment:
Je hebt ervaring met het verkopen van producten of diensten in het hogere segment. Je begrijpt de waarden en esthetiek van premium merken en kunt deze met overtuiging aan potentiële klanten presenteren.

Betrouwbaarheid en Zelfgestelde Normen:
Je bent een betrouwbare professional die zichzelf hoge normen oplegt. Je neemt verantwoordelijkheid voor je taken en streeft altijd naar excellentie in alles wat je doet.

Uitdagingen Aangaan:
Je houdt ervan om uitdagingen aan te gaan en jezelf te overtreffen. Je ziet doelen als kansen om te groeien en te excelleren, en je schuwt niet terug voor het aangaan van complexe verkooptrajecten.

Overtuigingskracht:
Of het nu gaat om het overtuigen van prospects of het onderhandelen met besluitvormers, je hebt een sterke overtuigingskracht en kunt mensen effectief overtuigen door expertise en vakinhoudelijke kennis van je collega professionals.

Teamspeler:
Je bent niet alleen een individuele presteerder, maar ook een teamspeler. Je kunt samenwerken met interne teams, informatie delen en bijdragen aan de algehele groei van Sumedia.

Verkoopdoelen:
Je begrijpt dat resultaten tellen, en je bent vastbesloten om maandelijkse verkoopdoelen te bereiken. Met een mix van ontvangen leads en zelf gegenereerde leads, streven we ernaar om ongeveer 5 tot 10 samenwerkingen per maand te realiseren.

Als deze beschrijving jou op het lijf geschreven is en je klaar bent om je verkoopvaardigheden te laten schitteren in het premium segment, dan verwelkomen we jou graag in ons team. Solliciteer nu en zet de volgende stap in je carrière als toonaangevende Sales Consultant!

Details

Plaatsingsdatum
09 okt 2023
Salaris range
-
Plaats
Arnhem
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur