Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Online Marketing Afstudeerstage – CRO, SEO of Social bij Fingerspitz

Breda
40 uur
Heb je een bovengemiddelde interesse in internet en marketing? Ben je resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega? Heb je dat ware Fingerspitzengefühl als je achter je laptop kruipt? Wij vinden het waardevol om een afstudeerstagiair in ons team te hebben. Je kunt afstuderen in de richtingen CRO, SEO of Social Advertising.

We zijn op zoek naar een slimme, leergierige en gezellige afstudeerstagiair(e), die staat te popelen om te beginnen. Let op: we zoeken alleen stagiaires voor periodes van minimaal 4 maanden (16 weken)! Het instroommoment is eind januari/begin februari 2024.

CRO Afstudeerstage
Gaat je hart sneller kloppen bij termen als CSS, data analyses en conversie ratio? Binnen deze stage leren wij jou álles over CRO. In deze stageperiode zal je aan de slag gaan binnen een gedreven team van online marketing consultants. Je zult worden begeleid door de lead CRO. Doordat je je specifiek bezighoudt met één specialisme zul je daarin reuze stappen maken qua kennis én de benodigde ervaring opdoen. Je gaat leren en ondersteunen in het opstellen van sterke hypotheses en bijbehorende A/B testen en het analyseren en rapporteren van de resultaten. Dit op basis van sterke data analyses en bezoekersgedrag. Het zou ook interessant zijn als je het leuk vindt om uit te zoeken hoe een oplossing technisch in elkaar zit als het gaat om HTML, CSS en Javascript.

 

SEO Marketing Afstudeerstage
Gaat je hart sneller kloppen bij termen als SEO en SEA? Binnen deze stage leren wij jou álles over Search Marketing. In deze stageperiode zal je aan de slag gaan binnen een gedreven team van online marketing consultants. Je zult worden begeleid door de lead SEO/SEA. Doordat je je specifiek bezighoudt met één specialisme zul je daarin reuze stappen maken qua kennis én de benodigde ervaring opdoen. Op het gebied van SEO zul je onder andere bezig zijn met zoekwoorden onderzoeken, analyseren van data via verschillende SEO tools, SEO technisch en content advies + het opbouwen van domein autoriteit. Op het gebied van SEA zul je ondersteunen bij het beheer van de Google Ads en Microsoft Advertising campagnes. Ook hier houd je je bezig met een zoekwoorden onderzoek en bepaal je de campagnestructuur. Daarnaast maak je rapportages, analyses, zet je campagnes op en pas je advertenties aan. Je streeft naar de beste performance ten opzichte van de groeidoelstelling op basis van de data.

 

Social Advertising Afstudeerstage
Gaat je hart sneller kloppen bij termen als LinkedIn, campagnebeheer en data analyses? Wij leren je álles over Social Advertising.

In deze stageperiode zal je aan de slag gaan binnen een gedreven team van online marketing consultants. Je zult worden begeleid door de lead Social. Doordat je je specifiek bezighoudt met één specialisme zul je daarin reuze stappen maken qua kennis én de benodigde ervaring opdoen.

Op het gebied van Social leer jij te optimaliseren voor de Social Media platformen. Je ontwikkelt eigenhandig en in samenspraak met het team nieuwe Social Media campagnes. Dit doe je voor o.a. LinkedIn, Facebook en Instagram. Je optimaliseert campagnes en streeft naar de beste performance ten opzichte van de groeidoelstelling op basis van de data. Daarnaast maak je, of ondersteun je, in het maken van een contentplanning en Social Media strategie.

Wie ben jij?
Je volgt minimaal een HBO opleiding in de richting van Marketing. Heb je een andere achtergrond maar simpelweg een eindeloze interesse voor online marketing en data, dan is dat zeker geen probleem.
Jij wilt graag stage lopen in een omgeving waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.
Daarnaast ben je zelfstandig en ambitieus. Je pakt deze kans met beide handen aan en je doet er alles aan om te slagen.
Je komt met nieuwe ideeën en neem initiatief.
Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren en in een team kan werken.
Je bent open en behulpzaam, en voor collega’s en klanten makkelijk te benaderen.

Wat bieden wij?
Nou, een héle leuke stage in een heel leuk team! Je stagevergoeding is marktconform en we hebben nog heel veel leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

De mogelijkheid om na een succesvolle afstudeerstage bij Fingerspitz te blijven!;
Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
Gezamenlijke lunch – en op vrijdag van de beste broodjeszaak van Breda of Eindhoven
Iedere pauze pingpongen, PlayStation’en, tafelvoetballen of lekker naar buiten;
Supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!) waarbij je het zo laat – of vroeg – mag maken als je wilt;
Baanmogelijkheden: de mogelijkheid om na je (afstudeer)stage bij ons te blijven plakken.
Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
Véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
Wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team.

Ga je de uitdaging aan?
Toch nog vragen? Neem dan even contact op met Lotte van de Plasse, op opleidingen@handpickedagencies of telefonisch via +31 (0)6 43279465

Details

Plaatsingsdatum
29 sep 2023
Salaris range
300 -
Plaats
Breda
Dienstverband
Stage
Aantal uren
40 uur