Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Lead .NET Developer

Den Haag
32-40 uur per week uur
Gezocht: een .NET Developer die graag de lead neemt in de ontwikkeling van technische strategieën en tegelijkertijd met de voeten in de klei wil blijven staan. Het development team maakt gretig gebruik van jouw kennis op het gebied van .NET frameworks en leert van jou hoe ze de laatste technieken in kunnen zetten om ons digitale platform 1LeapAhead verder te ontwikkelen. Als meewerkend voorman/-vrouw hoef jij je niet te vervelen, er liggen genoeg wensen op de plank om ons platform uit te bouwen tot marktleider!

 

Wat ga je doen?

Als .NET Lead geef je technisch inhoudelijke coaching aan het team van .NET Developers. Je neemt ze mee in het uitwerken en uitvoeren van de technische strategie. Je begeleidt hen bij het behalen van teamdoelstellingen, maar ook bij hun individuele ontplooiing binnen het team. 

 

Je bent technisch eindverantwoordelijk voor ons digitale platform, 1LeapAhead. Met het oog op technische ontwikkelingen kom je met een strategie om de architectuur verder te bouwen en nieuwe features toe te voegen. Hiermee blijft de relevantie van ons platform op het hoogste niveau en wordt 1LeapAhead een begrip in e-commerce!

 

Uiteraard ga je ook zelf programmeren. Binnen PANGAEA werken wij voornamelijk met C#. . Het framework kan, afhankelijk van het project, op basis van zowel .NET Framework als .NET Core zijn. Ook maken wij gebruik van ASP.NET. Bij het programmeren hoort uiteraard dat je code van collega’s reviewt, gaat debuggen, je eigen werk uitvoerig test en de deployment ervan voor je rekening neemt. Nice toch?

 

Wat verwachten we van jou?

 

TECHNIEK

Het spreekt voor zich dat je een fan bent van techniek. Je hebt ruime ervaring met .NET, C#, .NET Core en SQL.

 

KENNIS

Je hebt kennis van Rest, ASP.NET, daarnaast gebruiken we MongoDB. Het is fijn als je hier al een beetje handig mee bent, maar het is geen must.

 

COACHEN

Je hebt aantoonbare ervaring met het aansturen en coachen van een development team. Je hebt een track-record in het ontwikkelen van technische strategieën waarvoor je het team weet te enthousiasmeren en te motiveren.

 

ANALYTISCH

Je gelooft in processen, bent analytisch sterk en brengt graag structuur aan. Tegelijkertijd raak je niet van slag als het allemaal even niet loopt zoals je voor ogen hebt. Je duikt erin, pluist het uit en komt met een oplossing.

 

AGILE

Ervaring met Scrum is geen must, zolang je openstaat om Agile te werken. Als je kennis hebt van Jira & Trello is dat mooi meegenomen, anders leren we je het wel on the job!

 

Meer over PANGAEA

Als full-service digital agency gaan wij met de drie belangrijkste pijlers in het online landschap aan de slag: Strategie, Marketing & Techniek. Met onze werkwijze laten wij onze klanten al jaren groeien op het internet, maar nu zijn wij ook een keer aan de beurt. Wel zo eerlijk toch? PANGAEA is namelijk bezig met het scaling up proces. Een unieke kans in je carrière, want laten we eerlijk zijn; hoe vaak krijg jij de mogelijkheid om je eigen rol te vormen, mee te bouwen aan een organisatie en om mee te groeien met het bedrijf? Dat dachten wij al – niet. Om hier in mee te mogen denken is al reden genoeg om bij ons te solliciteren. Lever je ontslagbrief maar alvast in!

 

De andere redenen waarom je bij ons wilt werken zijn: 

  • Korte lijnen: we zijn een klein en gedreven team waar we elkaar bij de voornaam kennen. De lijnen zijn kort waardoor we doorpakken en onze beloftes snel waar kunnen maken. 
  • Bruut veel plezier: dat we hard werken wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor ontspanning. Van een geintje bij het koffieautomaat tot een potje tafelvoetbal of bedrijfsborrel. Een dag niet gelachen…
  • Altijd leren: Stilstaan is achteruitgaan en dat doen we zeker niet bij PANGAEA. We leren van onze klanten, we leren van elkaar en we kiezen op welk vlak we ons zelf willen ontwikkelen. Daar worden we blij van!

 

Qua salaris en arbeidsvoorwaarden zit je bij PANGAEA wel snor, wij betalen verder mee aan je pensioen, je wordt uitgerust met een nieuwe (werk)laptop en je krijgt genoeg vakantiedagen om (nog) leukere dingen te doen. Lijkt dit jou wat? Kom eens kletsen, met een koffiecorner als buur is een heerlijk bakkie zo geregeld!

Details

Plaatsingsdatum
11 apr 2023
Salaris range
4500 - 6500
Plaats
Den Haag
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur per week