Front-end Developer

Strategie, design en techniek. Onze digitale toolkit zit vol kwaliteit.nOm snelheid te maken en te houden moet je keuzes maken. Wij helpen je richting te bepalen. Waarom doe je wat je doet? Waar wil je heen? Hoe komen we daar? Vervolgens pakken we door we met sterke concepten; slim, aantrekkelijk, activerend design. Ten slottenhalen we onze nerds erbij, zij zorgen dat ideeën tot leven komen en werken voor jouw doelgroep.

Over de rol

Als front-end developer krijg je bij Pitcher voldoende uitdagingen en een grote diversiteit aan projecten. Wij hechten veel waarde aan eigen inbreng, het nemen van verantwoordelijkheden en betrokkenheid. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar horen ook graag wat je voorkeur heeft voor lunch.

Dit ga je doen

Een digitale oplossing stelt alleen iets voor als het toegevoegde waarde levert voor (eind)klanten. Daarom knal jij er nooit zomaar features uit, maar kijk jij samen met de strategen, designers en online marketeers uit jouw team waar kansen liggen. Op basis daarvan ontwikkelen jullie maatwerkoplossingen met impact, waarbij jullie voor elke klant de aanpak selecteren die het best past. De ene keer ga je all out met een custom-made CRM traject en de andere keer is het een kwestie van experimenteren en snel iets online knallen. Hoe dan ook: je hebt alle vrijheid in de keuzes die je maakt. Want hé, wie is hier nou de developer? Jij toch zeker!

Wie ben jij?

 • Denkt, schrijft en droomt HTML5, CSS3 en Javascript
  (Pré: ervaring met Vue of React).
 • Ervaring met zowel websites als web-based applicatie trajecten.
 • Bekend met ‘headless’ oplossingen.
 • Kent de laatste ontwikkelingen op front-end gebied.
 • Kan werken in teamverband.
 • Kan zich vastbijten in projecten, maar is ook bereid flexibel en snel te schakelen wanneer nodig.
 • Gaat voor strakke en verzorgde code.

Wat hebben wij jou te bieden?

Klinkt misschien cliché, maar successen behalen we samen en die vieren we samen. Daarom bieden we je naast een mooie rol in onze groeiende organisatie:

 • Alles wat je mag verwachten, zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen, budget voor de hardware die je nodig hebt, collectieve pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van minimaal €1000,- per jaar dat je kunt uitgeven aan opleidingen, conferenties, events, etc. Er is één voorwaarde: het moet op.
 • Wil je experimenteren met nieuwe technieken? Een (studie)boek lezen? Een event bezoeken? Zeker doen! Je krijgt volop tijd, ruimte en middelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om samen met je collega’s te sporten.
 • Een kantoor waar je wel zou willen wonen (op loopafstand van het station).
 • De vrijheid en verantwoordelijkheid waar je altijd al naar snakte.

Een heerlijke werkplek

Natuurlijk, geld is prettig. Maar wat écht het verschil maakt zijn je teamleden en de plek waar je werkt. Wij werken samen met veel humor, een nodige dosis zelfspot en enorm veel creativiteit. Wil jij even een dag vanuit huis knallen of heb je juist 2 teamleden nodig om extra meters te maken? Jij beslist! Wij geloven in zelfsturende teams die samen gaan voor het beste resultaat.

Ons kantoor zit op loopafstand van station, voelt aan als een huiskamer en is uitgerust met een zonnig dakterras die zich prima leent voor de vrijdagmiddag.

Details

Plaatsingsdatum
26 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan