Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digital marketeer

Apeldoorn
32-40 uur
Als er iemand is die de touwtjes in handen heeft en houdt rond alles wat met marketingactiviteiten te maken heeft, is het de digital marketeer wel. Sparren met de klant, campagnes opzetten en resultaten rapporteren – eigenlijk is de online marketeer het centrale figuur in alles wat met inbound en outbound marketing te maken heeft. Geen wonder dat we er bij Bright in Apeldoorn nog wel een kunnen gebruiken.

Wat je gaat doen als digital marketeer

 • Een groot deel van je werk bestaat uit het opstellen en bijhouden van de buyer persona’s van onze klanten. Wat houdt de doelgroepen bezig? Hoe willen ze aangesproken worden? Aan de hand van de customer journey die je in kaart brengt en optimaliseert weet je leads op het juiste moment met een boodschap op maat te bereiken.
 • Om dit voor elkaar te krijgen, ga je marketingcampagnes opzetten en inrichten over alle touchpoints. Je zet geschikte content in op kanalen die aansluiten. Wordt het e-mailmarketing of advertising? Moet er blogmateriaal geschreven worden of heb je meer aan een video tutorial? Jij weet precies wat de doelgroep nodig heeft om verder te komen in de buyer journey.
 • Alles wat je inricht moet natuurlijk wel werken. Daarom presenteer je de resultaten van je campagnes op een overzichtelijke manier aan je klant. Met dashboards laat je zien wat werkt en wat beter kant. Hiervoor analyseer je relevante data uit bronnen als Google Analytics, Data Studio en HubSpot. Je communiceert het aantal leads, conversies en bezoekers en geeft gericht advies voor verbeteringen.

Wat maakt jou de digital marketeer die wij zoeken?

 • Met minimaal een hbo-diploma op zak in de richting van, bijvoorbeeld Marketing, Bedrijfskunde, Commerciële economie, Business Administration, en bij voorkeur enkele jaren ervaring in een relevante functie heb jij de basis die we zoeken.
 • Je bent thuis in de wereld van (inbound) marketing. We hoeven je niet uit te leggen wat een buyer persona of een customer journey is. Sterker nog, je weet hoe je ze op moet stellen of in kaart kunt brengen. Je kent je tooling en gaat zelf op onderzoek uit om je eigen expertise op peil te houden.
 • Erg fijn is het als je wat kennis meeneemt. Zo is het een pré als je wat van SEO weet en overweg kunt met de output van onze SEO-specialisten. Ook is het prettig als je bekend bent met het opstellen van workflows in een marketing automation tool als HubSpot of Marketo, bijvoorbeeld omdat je al aan bureauzijde hebt gewerkt. Heb je daar weinig ervaring mee? Geen probleem, wij zorgen dat je die krijgt.

5 redenen waarom jij als digital marketeer bij Bright wilt werken:

 1. Verantwoordelijkheid
  Je hebt je eigen klanten en bent de baas over je eigen aanpak en planning. Wil je een paar dagen thuis werken? Prima. Kijk in overleg wat mogelijk en prettig is voor jou.
 2. Ontwikkeling
  Alleen als jij het maximale uit jezelf kunt halen, halen wij het maximale uit jou. Daarom reserveren we maandelijks een halve dag tijd die je naar eigen inzicht mag besteden om nog beter te worden dan je al bent. Wil je nieuwe HubSpot-functionaliteiten onder de knie krijgen? Ga maar aan de slag!
 3. Team
  Bij Bright sta je er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op de gezamenlijke expertise van het digital marketing team en de rest van Bright. Kom je er niet uit? Van alle kanten schiet de hulp je meteen tegemoet. Wekelijks heb je overleg met je team waarin je kijkt wat er goed gaat en waar je elkaar kunt helpen. Anders kun je net zo goed alleen werken, toch?
 4. Sfeer
  Bright heeft geen eilandjes, maar een open kantoortuin. Samen met de contentmakers, consultants, HubSpot-specialisten en developers zit je bij elkaar in een ontspannen ruimte. Iedereen is even belangrijk. Het is gezellig, maar niet rumoerig, dus je kunt lekker je ding doen. Alleen zo kunnen we met z’n allen de beste oplossingen voor onze klanten leveren.
 5. Ambitie
  Wij willen groeien, net als jij. Daarom heb je meteen een jaarcontract te pakken. Is iedereen blij? Dan wordt dat een vast contract en zou je zomaar door kunnen groeien naar de functie van consultant. Wil je een studie volgen? Informeer naar de mogelijkheden!

Natuurlijk bieden we je ook alles wat je mag verwachten van een ambitieuze en professionele werkgever: een pensioenregeling, moderne devices, goede koffie, gezelligheid én een lekker loon.

Solliciteren

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze helden versterken? Leuk! Mail je CV + motivatie naar careers@brightdigital.com. Toch nog een vraag? Bel of WhatsApp dan even met onze office manager / recruiter Heleen op 06-11406487.

Details

Plaatsingsdatum
14 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Apeldoorn
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur