Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Backend PHP developer

Nijmegen
24-40 uur

Webbureau Linku is gevestigd in Nijmegen. Met een team van 30+ professionals bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij digitale platformen.

Ons team zoekt versterking van een backend developer. We zijn op zoek naar iemand die aan verschillende, complexe backend projecten heeft gewerkt, of deze heeft geleid. Maar we staan ook open voor collega’s met wat minder jaren ervaring en een goede drive om te leren en te ontwikkelen. Lees dus vooral verder. We vinden het waardevol als je jezelf hierin herkent:

  • Je houdt van het oplossen van technische problemen en vraagstukken. Je bent gedreven om te achterhalen wat de oorzaak is. Je bent analytisch en denkt in oplossingen.
  • Je werkt graag samen met anderen. Je deelt kennis, leert van je collega’s en staat open voor dialoog. Je vindt het leuk om je collega’s te begeleiden bij hun inhoudelijke ontwikkeling.
  • Je denkt graag mee met klanten en collega’s over oplossingen of nieuwe ontwikkelingen. Je kunt bijvoorbeeld een collega helpen bij een architectuur vraagstuk en je kunt wensen van klanten omzetten naar bedrijfslogica en dit implementeren.

Meer weten over deze functie en Linku als bedrijf? Check dan de vacature op onze website.

Details

Plaatsingsdatum
24 okt 2023
Salaris range
2400 - 5000
Plaats
Nijmegen
Dienstverband
Baan
Aantal uren
24-40 uur