Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Accountmanager New Business

Amsterdam
40 uur

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

Wat ga je doen?

Met de recente fusie van Move4Mobile en M2mobi hebben we de grootste mobile agency van Nederland gecreëerd met kantoren in Zwolle en Amsterdam. Het gezamenlijk portfolio bevat grote klanten als Quintet Private Bank, G-Star, ENGIE, Rabobank, Timing, Univé, Ahold, SNS en internationale vliegvelden als die van Hong Kong en Dallas Fort Worth Airport.

Ons doel? Impact maken! Zowel nationaal als internationaal. Om te kunnen groeien zijn we op zoek naar Accountmanager New Business.

For this role, we’re looking for a candidate who is fluent in Dutch.

Als Accountmanager New Business ligt je focus vooral op het binnenhalen van nieuwe klanten om verdere groei te realiseren. Dit doe je onder andere door samen met het team te werken aan pitches en bureaupresentaties om te bewijzen dat M2mobi de beste is. Je vertaalt de behoefte van de klant naar de beste mobile first oplossingen van M2mobi.

In deze rol krijg je alle vrijheid om bij bekende merken aan tafel te komen en om vervolgens voor deze klanten aan de slag te gaan. Je bent daarin ondernemend en initiatiefrijk, hebt inzicht in wat onze concurrenten doen en probeert hierop te acteren. Jij weet als geen ander welke tools & technieken je hiervoor kunt inzetten om targets te realiseren.

Je bent een kei in relatie management en gesprekspartner op C- level. Door de juiste vragen te stellen zorg je dat je bij de juiste persoon aan tafel komt. Om hierin succesvol te zijn heb jij ervaring in een commerciële of new business rol in de digitale wereld. Een digitaal netwerk is dan ook handig.

Wat voor collega ben je?

Als Accountmanager New Business ben je ambitieus, gestructureerd en betrouwbaar. Jij bent een energieke gesprekspartner en mensen voelen zich bij jou op je gemak. Je komt ‘natuurlijk’ over en niet ‘gemaakt’. Meedenken met de klant, goed kunnen luisteren, oplossingen aanreiken en doorzettingsvermogen hebben. Dat zoeken we in onze nieuwe collega.

Wij zoeken iemand die:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding heeft
  • 5 jaar relevante werkervaring aan bureauzijde heeft met aantoonbare commerciële ervaring
  • Ervaring heeft met grote klanten die beslissingen moeten nemen over projecten die een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen
  • Schriftelijk en mondeling ijzersterk is

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Werken voor een mooi portfolio met nationale en internationale klanten
  • Persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding
  • Waanzinnig kantoor in de Amsterdamse Houthavens bij een informeel bedrijf

Interesse? Leuk!

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Dit gaat heel gemakkelijk via onze company site. Binnen een week nemen we contact met je op.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs geste

Details

Plaatsingsdatum
22 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur