Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Yard | Digital Agency

Utrecht
25-49
25-49
Utrecht

Wij zijn dé Digital Agency in Utrecht voor digitale vernieuwing.

Wij zijn dé Digital Agency in Utrecht voor digitale vernieuwing. Als online partner maken wij effectieve en klantgerichte websites, apps en platforms voor organisaties met een maatschappelijke missie. Wij zijn niet alleen maar de bedenkers, maar ook de bouwers van jouw online product. Wij kennen maatschappelijke branches door en door en spreken dezelfde taal. Hierdoor dringen we snel door tot de kern en leveren we extra waarde. Dit alles doen we met vakmanschap, respect en gevoel voor samenwerking.

 

Wat doen wij?

Als Digital Agency werken wij overwegend voor organisaties in de volgende branches:

  • Zorg & Welzijn
  • Branche & Beroepsverenigingen
  • Kennisinstituten
  • Centrale overheid
  • Onderwijs

We bedenken en maken websites en contentplatformen, apps, self-service portalen, mijn omgevingen en online community’s. Denk aan WordPress, Symfony, Yunits en React. Hierbij gebruiken we open-source techniek en bestaande technische bouwblokken. Uiteraard kunnen we ook maatwerk realiseren waar dit nodig is.

UX staat in onze ontwerpen altijd op de eerste plaats en uiteraard werken wij met de nieuwste technieken. Ieder goed online product begint bij analyse en daarom kruipen wij in de huid van jouw doelgroep. Door onderzoek met gebruikerspanels, expert reviews en analysetools komen we tot een prettig en functioneel design. Wij denken altijd op strategisch niveau mee.  Zo halen we continu het beste uit de online strategie. Daarbij meten en bespreken we samen het effect van de verschillende online producten.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit zo’n 35 toegewijde professionals. Onze betrokkenheid zal voelen alsof wij uw eigen online afdeling zijn. Vol enthousiasme richten wij ons op strategie, design, ontwikkeling en continue verbetering. Wij zijn een open, online partner die op pragmatische en creatieve manier online resultaat boekt.

Daarnaast geloven wij in de kracht van het netwerk. Door mensen te verbinden gaat kennis en ervaring stromen. Om deze reden brengen we opdrachtgevers met dezelfde vraagstukken met elkaar in verbinding. Naast een uitbreiding van het netwerk leren we van elkaars praktijkvoorbeelden d.m.v. kennissessies en intervisiebijeenkomsten. Zo worden we samen beter.

Een duurzame samenwerking met hosting & support van hoog niveau, dat is waar we voor gaan. Online resultaat begint bij een goed plan dat past bij de ambities van jouw organisatie. Van ambitie naar actie! We staan voor je klaar, laten we samen iets goeds maken.

 

Contactinformatie

Yard | Digital Agency

Beneluxlaan 6

3527 HT Utrecht

0302341020

info@yard.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.