Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

TrueLime

Breda
50-99
50-99
Breda

Menselijk Digitaal

Hoe kunnen we jouw organisatie digitaal vooruit helpen?

 

Klanten en partners volledige zorg bieden op digitaal gebied. Met de juiste oplossing voor elk vraagstuk. Dat is waar wij goed in zijn!

 

 

Wat doen wij?
Met onze ervaren TrueLimers hebben we de know-how in huis om voor elk digitaal vraagstuk de optimale oplossing te ontwikkelen. Of het nu gaat om een digitaal samenwerkingsplatform (intranet of klantportaal), online communicatie (website of app) of een modulair zaaksysteem zoals ons eigen product Octopus.
Door de toenemende digitalisering van de maatschappij worden beslissingen, processen en gedrag meer en meer bepaald door data en software. Consumenten, bedrijven en overheden dienen zich digitaal te transformeren. Ze dienen meer digitaal samen te werken en informatie, producten en diensten te delen. TrueLime ontwikkelt digitale (samenwerkings)platformen die in onze visie hierbij noodzakelijk zijn. Zo kan er, onafhankelijk van plaats en tijd, gewerkt worden in een veilige en geïntegreerde digitale omgeving. Ons voornaamste doel is onze klanten digitaal vooruit helpen.

 

Wie zijn wij?
TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. Daarnaast zijn we ook een dynamische en volop groeiende organisatie. We worden gedreven door aan slimme oplossingen te werken en maken software om trots op te zijn!

 

In ons werk vinden wij zowel afwisseling als routine, omdat we aan verschillende projecten en voor verschillende klanten werken. Dit houdt ons scherp, creatief en innovatief. We bouwen corporate websites, portalen of bijvoorbeeld intranetten. We combineren werken vanuit onze thuisbasis in Breda met werken op locatie bij de klant. Deze combinatie maakt dat we de lijnen kort houden en dat we samen met onze klanten kunnen toewerken naar het best mogelijke eindresultaat.

Meer info : www.truelime.nl

Contactinformatie

TrueLime

Hoge Mosten 8

4822 NH Breda

info@truelime.nl

K.v.K. 20079889

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.