Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

&ranj

Rotterdam
25-49
25-49
Rotterdam

We achieve positive behavioral change through play

Wij zijn een hecht team van creatieve geesten en veroveren de wereld met onze impactvolle games vanuit de Havens van Rotterdam. Twintig jaar geleden opgericht door twee creatieven in hart en nieren en uitgegroeid tot een professionele en innovatieve game studio. Met een goede mix van veertig fanatiekelingen zetten we ons en onze kennis en skills in voor gedragsverandering middels spel. Met ruime ervaring in verschillende sectoren zoals educatie, zorg en (grote) zakelijke ondernemingen bedienen we een veelzijdige markt in binnen- en buitenland.

Met behulp van onze game thinking methodiek bekijken we uitdagingen door de bril van een game designer om zo tot nieuwe inzichten te komen over mogelijke oplossingen. Hierin staat de eindgebruiker centraal en gaan we op zoek naar de intrinsieke motivatie en het te beïnvloeden gedrag. De juiste mix van spelelementen op het juiste moment is de sleutel tot het bereiken van gedragsverandering en het maken van impact.

21 jaar en 400+ projecten aan ervaring
Met veel plezier breiden we gestaag ons portfolio verder uit, maar dat kunnen we niet alleen. Door het vertrouwen van onze klanten blijven we innoveren en breken we steeds weer onze hoofden over de meest complexe en uiteenlopende vraagstukken.

Lees meer op onze website

Contactinformatie

&ranj

Lloydstraat 21M

3024EA Rotterdam

info@ranj.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.