Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Q42

Den Haag, Amsterdam
50-99
50-99
Den Haag, Amsterdam

A happy place for nerds

“Een technisch-strategisch internetbureau”, zeggen sommigen. “Nerds”, zeggen anderen. Wij zelf bijvoorbeeld, als we eerlijk zijn. We houden namelijk heel erg van goed programmeren.

Maar dat is niet het hele verhaal. Techniek is pas interessant met mensen erbij. We vinden het daarom nóg leuker om zo te programmeren dat ons werk niet alleen nuttig, maar ook vriendelijk is.

Het juiste probleem oplossen
Onze 80 Q’ers beslaan de volledige breedte aan programmeertalen, platforms, frameworks en basistechnologieën. Samen met bedrijven als Rijksmuseum, Philips Hue, Efteling, PostNL, Volkskrant, Radio 538, 9292, NTR, Mazda en HEMA bouwen we apps, websites, connected devices, spraakassistenten, games, robots, AI- en VR-toepassingen. We staan bekend als een partij die zich zuiver specialiseert in techniek en tegelijkertijd breed genoeg kijkt om niet alleen het probleem juist op te lossen, maar ook het juíste probleem op te lossen.

A happy place for nerds
Wij bieden een omgeving die wij graag een happy place for nerds noemen. Niet dat we continu over Star Trek praten en elke week LAN-party’s houden. Het betekent dat we een fijne, platte organisatie proberen te zijn voor softwaredevelopers die meer willen doen dan bouwen wat er gevraagd wordt. Voor mensen die verschil willen maken met hun werk.

Ook werken bij Q42?
Hou je net als wij van productontwikkeling? Van de juiste oplossing bedenken en de beste software bouwen? Om zo eindgebruikers te verbazen? En verschil te maken met je werk? Check dan onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar knappe koppen!

Contactinformatie

Q42

Saturnusstraat 14

2516 AH Den Haag

maurice@q42.nl

K.v.K. 30164662

Q42

Oostelijke Handelskade 749

1019 BW Amsterdam

maurice@q42.nl

K.v.K. 30164662

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.