Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

New Story

Noordwijk, Bodegraven
50-99
50-99
Noordwijk, Bodegraven

We are Creative Marketing Engineers, creating constant progress.

Wij zijn Creative Marketing Engineers die vooruitgang creëren. Ons multidisciplinaire bureau werkt elke dag met partners aan het volgende hoofdstuk van hun digitale evolutie. Strategie, creatie, development en marketingtechnologie smelten samen bij New Story. We zijn gefocust op de ontwikkeling en groei van digitaal gedreven platformen. Voorbeelden daarvan zijn SunnyCars, Van der Valk en Vogelbescherming Nederland.

 

Progressie door partnership

Het ontwerpen van een sterk merk is complex. Inzichten, systemen, clouddiensten, datastromen, marketingkanalen, processen, hardware, expertise, wetgeving – noem maar op – ze zijn met elkaar verweven en onderhevig aan transformatie. Continu hebben ze afstemming nodig om je klantreis naar merkrelevante ervaring te vertalen.

Wij zijn ervan overtuigd: een full-service bureau bestaat niet. Omdat er voortdurend nieuwe technologieën en platforms opkomen, ontbreekt het ieder bureau – vroeg of laat – aan de expertise die nodig is. Daarom moedigen we merken aan om samen te werken met partners waar ze vertrouwen in hebben. Jouw merk verdient het bureau dat het beste bij je past.

Van een start-up op zolder is New Story uitgegroeid tot het multidisciplinaire bureau van vandaag dat 70+ specialisten telt. In 26 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een bevlogen bureau waarbij samenwerken het leidend principe is voor alles wat we doen. New Story heeft de processen en methodieken geoptimaliseerd die alle stakeholders verbinden en versterken. Onze mapping methodiek speelt hierbij een centrale rol.

Contactinformatie

New Story

Erasmusweg 19

2202 CA Noordwijk

071 3641111

hello@newstory.nl

New Story

Tolnasingel 3

2411 PV Bodegraven

071 3641111

hello@newstory.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.