Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Kaliber

Utrecht
50-99
50-99
Utrecht

Making sense for future proof brands.

Noem ons een digitaal bureau, een reclamebureau, een design en innovatiebureau of een technologisch bureau. Want eigenlijk zijn we het allemaal. Wat we maken, noemen we intensieve interactie en dat gaat verder dan de grenzen van een scherm. 

We combineren strategie, creativiteit en technologie om de meest uiteenlopende vraagstukken te beantwoorden. Want wij zijn er niet om alleen een middel te maken, maar een passende oplossing te bieden.

We willen mensen iets laten voelen, ze aanzetten tot actie. Dat kan alleen als je de boodschap op de juiste manier brengt en mensen raakt in het hoofd, maar vooral in het hart. Het resultaat is intensieve interactie dat mensen en merken een beetje verliefd op elkaar laat worden. 

Tommy blijft ontdekken
Wat ons drijft, is de behoefte om de wereld te begrijpen. Dat noemen we ontdekkingsdrift. Niet alleen de behoefte om kennis te hebben van ontwikkelingen, maar ook om te begrijpen hoe die toe te passen. Daar staat onze Tommy voor. Op zijn tenen reikt hij naar iets waar hij nét niet bij kan – want het onbekende heeft een magische aantrekkingskracht.

Ons werk is erkend met nominaties en prijzen bij SpinAwards, Dutch Interactive Awards, SJP, Grand Prix Content Marketing, Eurobest, Lovie Awards, Epica, Pixel Awards, ADCN en Werf&. 

We werken voor opdrachtgevers als: KLM, Rodenbach, Bavaria, VodafoneZiggo, Jumbo, bol.com, Lightyear, ICM, NN Group, Rabobank, Adyen, Mollie, Movir, Alliander, Spoorwegmuseum, Nijntje Museum, Centraal Museum, SAN Accent, FrieslandCampina, Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het Nederlands Veteraneninstituut.

Contactinformatie

Kaliber

Zeedijk 19

3513 DA Utrecht

hallo@kaliber.net

K.v.K. 30140201

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.