Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Jungle Minds

Amsterdam
25-49
25-49
Amsterdam

We think like a consultancy and create like an agency.

Als onafhankelijk digitaal bureau met stevige wortels in research zijn we al sinds 2000 bezig met het ontwikkelen van waarde. Waarde voor gebruikers. Dat klinkt misschien beperkt, maar het wordt met de dag belangrijker en spannender.

Want gebruikswaarde, dat is de sfeer in je huis subtiel kunnen aanpassen aan je stemming (en andersom). Het is bijzondere herinneringen voor je peuter bewaren op het moment dat ze gebeuren. Belangrijke pakketjes in een vloeiende handeling kunnen versturen. En vol zelfvertrouwen je boot schilderen – ook als je dat nog nooit eerder deed.

Wat je als merk ook te bieden hebt, het is de gebruiker die bepaalt wat hij aan je heeft. Om die gebruikservaring (en daarmee vaak de organisatie) duurzaam ten goede te veranderen brengen wij interaction en visual design, techniek en strategie samen.

Zo weten we zeker dat de technologie die we inzetten dienstbaar is. Dat we je business doorzien. En vooral dat we heel goed luisteren en intensief samenwerken. Ons team is er speciaal op geselecteerd, en onze methodes zijn er volledig op ingericht. Het is bovendien precies waarom we heel graag werken met heel betrokken opdrachtgevers. Want ‘design thinking’ doe je in alle opzichten samen. En als dat je organisatie nog niet zo natuurlijk afgaat, nemen we je ook daar graag in mee. Ook dat is waarde bieden.

Contactinformatie

Jungle Minds

Grasweg 79

1031 HX Amsterdam

0205141414

info@jungleminds.nl

K.v.K. 34342083

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.