Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Inventus Online

Hengelo
10-24
10-24
Hengelo

Voor jouw e-commerce ambities

Wij realiseren e-commerce ambities. Dat doen we al sinds 2008 op onze eigen nuchtere, herkenbare en succesvolle manier. Onze werkwijze draait om kennis, communicatie en persoonlijke betrokkenheid. We vinden het belangrijk dat onze klanten op een persoonlijke en heldere manier worden geholpen. Dit doen we door marketing, data en techniek te combineren met persoonlijke betrokkenheid.

Wij werken volledig transparant en in overleg met de klant. Door resultaten inzichtelijk te maken en te communiceren in begrijpelijke taal, nemen wij de klant bij de hand in de wereld van e-commerce. Samen gaan we voor het beste resultaat en zetten we op de juiste momenten de juiste stappen.

Samen resultaten behalen geeft ons energie. Die resultaten behalen we met een team vol professionals. De wereld van e-commerce kent voor ons geen geheimen en nieuwe ontwikkelingen voeren wij automatisch door in onze projecten. Zie ons als de regisseur van online doelstellingen. Wij draaien aan de knoppen, zodat de klant kan groeien. We halen het maximale uit de klant en uit zijn of haar business.

Contactinformatie

Inventus Online

Demmersweg 86

7556BN Hengelo

0748200900

info@inventus.online

K.v.K. 51498006

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.