Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Finalist

Rotterdam, Maarssen
50-99
50-99
Rotterdam, Maarssen

De juiste informatie op belangrijke levensmomenten.

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Finalist biedt software oplossingen en diensten voor zorg (GGZ, VVT, GGD, GZ, Jeugdzorg), onderwijs (WO, HBO, MBO), woningcorporaties en maatschappelijke non-profit organisaties. Projectmatig realiseren we oplossingen die zowel voorzien in presentatie (front-end), ontwikkeling (unieke software) als integratie van alle delen (koppelen van applicaties). Deze geïntegreerde front-end software oplossingen zijn uniek en zorgen voor excellente gegevensuitwisseling voor de organisaties waar we voor mogen werken. Zo voorzien we bv studenten bij universiteiten en hogescholen van digitale werkomgevingen waarin informatie met context uit tientallen applicaties gepersonaliseerd beschikbaar is. En zo voorzien we GGD regio’s van een digitaal dossier systeem waarin informatie van alle kinderen van 0-18 jaar verzameld en aangevuld wordt door behandelaren die allerlei verschillende processen hanteren.

Wij begrijpen de marktspecifieke behoeften en betrekken de eindgebruikers in het hele software creatieproces. Wij zijn onafhankelijk in onze technologiekeuzes en omarmen open standaarden als geen ander. De 100 hoogopgeleide collega’s in Nederland werken vanuit Rotterdam, Maarssen en op locatie bij de klant met passie aan mensgerichte technologie voor nu al meer dan 750.000 eindgebruikers in Nederland.

Contactinformatie

Finalist

Weena 690

3012 CN Rotterdam

088 217 0800

service@finalist.nl

Finalist

Safariweg 73

3605 MA Maarssen

088 217 0800

service@finalist.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.