BLIS Digital
25-49
25-49

BLIS is een snelgroeiend digitaal bureau met passie voor innovatie, techniek, design en communicatie. We hechten veel waarde aan de duurzame partnerships die we met onze klanten opbouwen. Daarbij geloven wij in strategische samenwerking met partners, ieder met een eigen focus, maar wel met hetzelfde hoge ambitieniveau voor ogen.  

In tien jaar tijd is BLiS uitgegroeid van vier enthousiaste jongens met een gedeelde passie, naar een betrouwbaar, sterk merk en meerdere teams met specialisten. Onze expertise varieert van techniek tot design, van interactie tot marketing. Eén passie hebben onze specialisten gemeen: innovatie.  

BLIS biedt oplossingen voor complexe zakelijke vraagstukken in de vorm van slimme, gebruiksvriendelijke business apps en portals. Daarnaast weet BLIS altijd de juiste digitale oplossing te vinden voor communicatievraagstukken in de vorm van websites, apps en online marketing.  

Omdat we onze kennis ook graag delen begeleiden we ieder jaar een aantal startups tot een online succes. Ook hier gaat partnership voorop. In de vorm van joint ventures combineren we kennis uit de business met creativiteit en technisch inzicht om zo samen een optimaal resultaat te boeken.

Onze aanpak is inmiddels ruim bewezen en wordt warm onthaald bij onze klanten.   Met gepaste trots mogen we ons preferred partner noemen bij o.a. KPMG en Feyenoord.

Ook kennis maken met BLIS? We hebben altijd ruimte voor een kopje koffie!