Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Betawerk

Heerlen
10-24
10-24
Heerlen

Strategisch internet bureau

Betawerk is een strategisch internetbureau gespecialiseerd in digitale oplossing voor overheid, zorg en wetenschap. Onze sites en apps zijn bestemd voor corporate communicatie, e-dienstverlening, e-health en business intelligence. Door alles wat we maken als ‘dienst’ te zien, sluiten onze producten naadloos aan op de behoeftes van eindgebruiker.

Online strategie

Meer dan ooit staan de fysieke en digitale wereld met elkaar in verbinding. Dit zorgt voor complexe vragen op het gebied van online zichtbaarheid, communicatie en het (veilig) omgaan met informatie. Deze uitdagingen vragen om de juiste strategie en tools. Betawerk helpt (bedrijfs)processen te digitaliseren en waar nodig nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen.

Snelle en effectieve websites & apps

We vertalen de vraag van onze klanten in een website of app met relevante, aantrekkelijke inhoud en een vernieuwend, responsive en gebruiksvriendelijk design. We werken met Drupal: één van de beste  contentmanagementsystemen ter wereld. Technologie staat bij ons echter in dienst van de eindgebruiker en niet andersom. Het eindresultaat? Een optimale interactie tussen de applicatie en doelgroep.

ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

Onze informatiebeveiliging is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd, twee standaarden die verplicht zijn voor leveranciers van respectievelijk overheden en zorginstellingen. Deze hoge standaarden borgen een adequate beveiliging van respectievelijk persoonsgegevens en patiëntgegevens.

 

2 Splash Awards

We zijn twee keer in de prijzen gevallen bij de Splash Awards 2021! De multisite voor Gemeente Maastricht en de Vakmanschapp voor Brandweer Zuid-Limburg zijn beide bekroond met zilver in hun categorie. Splash awards worden toegekend aan de beste Nederlandse internet-projecten die met Drupal zijn gerealiseerd.

 

Kijk voor meer informatie op www.betawerk.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Contactinformatie

Betawerk

Smedestraat 2

6411 CR Heerlen

0455741181

info@betawerk.nl

K.v.K. 14066270

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.