Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Webinar: Hoe activeer je verborgen talent voor je IT-functies?

Online
31/03/2022

IT-talent is schaars. Waar vind je eigenlijk die mensen die zich willen omscholen? Is zo’n pas omgeschoolde IT-er wel wat ik zoek? Hoe kan je daar een efficiëntie onboarding voor doen? Ze hebben immers nog maar weinig ervaring…

TechGrounds is al 2,5 jaar bezig met het omscholen van verborgen talent voor de IT-arbeidsmarkt. De IT opleider biedt trainingen aan op het gebied van onder andere Web Development, TechSupport en Cloud Engineering aan verborgen talent. Al ruim 75 werkgevers hebben één of meerdere Techgrounders in dienst: zoals MediaMonks, Coolblue, Rabobank, Accenture, KPN, Nextview, Sentia, Squerist, Deloitte, HEMA, PostNL, AMS-IX, XS4ALL, Gemeente Amsterdam en Randstad IT.
Deze nieuwe talentpool biedt ook kansen voor DDA-leden!

Webinar met praktijkcases van MediaMonks over de instroom van junior IT talent

In mei start TechGrounds met een nieuwe klas developers (soort stoomcursus van 4 maanden). We organiseren deze webinar om DDA-leden de kans te geven om zich aan te melden voor het talent dat 4 maanden later uitstroomt. 

Tijdens deze sessie zal TechGrounds meer vertellen over de studenten, de opleiding en de investering. MediaMonks zal tijdens deze webinar best practices delen over het scouten van junior IT talent en de onboarding. 
In het kort:

  1. Waarom moet je investeren in junior IT-talent via TechGrounds?
  2. Hoe kan je deze talenten goed onboarden binnen jouw organisatie (waar iedereen het natuurlijk heel druk heeft). Wat vraagt deze onboarding van je senior medewerkers?
  3. En waarom blijft deze doelgroep langer bij hun werkgever werken, en dus je investering zeker waard is! 

Meld je aan via het formulier hieronder voor deze webinar op donderdag 31 maart!

Deze sessie is alleen voor leden van DDA en met name interessant voor HR-professionals, recruiters, IT-teamleiders die betrokken zijn bij werven en selecteren van it-talent.

Details

Datum
31/03/2022
Tijd
13:00
Duur
1
Inschrijven