Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Portfolio review dag

Eindhoven
11/04/2024

Bij DDA trachten we een brug te slaan tussen bureau en talent. Dat doen we oa door aan te haken bij initiatieven van relevante opleidingen en door zelf mooie evenementen voor studenten te organiseren. Nu komt daar weer een mooi initiatief bij en nu dit initiatief vorm heeft gekregen delen we hem graag met jullie.

Op 11 april as organiseren we ism Sint Lucas in Eindhoven een ‘portfolio review dag’. Een dag waarbij wij, en hopelijk jullie, de portfolio’s van maar liefst 75 3de jaars studenten onder de loep mogen nemen. We zullen de studenten supporten in de eerste stappen van hun carrière door hen te voorzien van advies en tips&tricks mbt de optimalisatie van hun portfolio. Zo zorgen we er samen voor dat, op het moment dat ze gaan solliciteren, in ieder geval hun portfolio hier klaar voor is.

Hoe ziet deze dag er uit?

09:30 – 11:00 uur: lichting 1 (7 à 8 groepen), 2 rondes, 45 min per tafel
11:00 – 11:30 uur: pauze (koffie met wat lekkers)
11:30 – 13:00 uur: lichting 2 (7 à 8 groepen), 2 rondes, 45 min per tafel
13:00 – 13:30 uur: lunch & napraten

De studenten worden verdeeld in 15 groepen (5 studenten per groep) en deze groepen worden onderverdeeld in lichting 1 & 2. Om de portfolio’s van deze studenten te beoordelen zijn wij op zoek naar 8 bureaus (per bureau 1 of 2 afgevaardigden). Elk bureau krijgt de mogelijkheid om 2 groepen per lichting te beoordelen. Van tevoren word je in de gelegenheid gesteld om de portfolio’s te bekijken, we zullen de studenten namelijk vragen om hun portfolio te uploaden op een drive.

What’s in it for you?

Als deelnemend bureau krijg jij de kans om daadwerkelijk iets bij te dragen aan de toekomst van deze studenten. Samen stomen we deze jonge talenten klaar voor een toekomst, hopelijk, binnen de bureauwereld. En wellicht is er nog iemand op zoek naar een stageplek voor het 4de jaar?! Daarnaast worden jullie ook uitgenodigd wanneer deze groep studenten hun afstudeeropdracht gaat presenteren aan het einde van hun opleiding. Wie weet zit er een parel tussen die perfect past bij een openstaande vacature!

We zijn ons ervan bewust dat dit evenement voornamelijk aantrekkelijk is voor bureaus in en rondom Eindhoven. Uiteraard is het voor iedereen toegankelijk, dus ook als je in Zwolle zit, voel je vrij om je als bureau in te schrijven!

Indien dit event een succes is, gaan we de mogelijkheden onderzoeken om een dergelijk initiatief landelijk uit te rollen.

Ben je enthousiast en wil je deelnemen of heb je nog vragen? Mail dan met Karlijn via info@dutchdigitalagencies.com

Groetjes, Fenna & Karlijn

Details

Datum
11/04/2024
Tijd
9:30
Duur
4 uur