Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Hoe bouw je een sterke cultuur?

Online
17/02/2022

Een sterke cultuur is waar creative bureaus op drijven. Het bewust vormgeven en uitbouwen van een sterke cultuur gaat verder dan een goede vrijdagmiddagborrel of een ping-pong tafel (als dat überhaupt al kan…).

Cultuur is de som van het dagelijkse gedrag van al je teamleden. Het definiëren en versterken van de culturele waarden die het team verbinden doe je dus ook met z’n allen. Door samen te bepalen waar jou cultuur om gaat. En door die waarden samen ook echt toe te passen in het dagelijkse gedrag.

Maar hoe? Wat kunnen we leren van de sterkste bedrijfsculturen die we kennen, zoals die van Spotify, Pixar en Patagonia? 

Elke cultuur is uniek. Maar hoe je een cultuur definieert EN daadwerkelijk tot leven wekt in de praktijk, daar zijn heldere patronen in te herkennen.

In deze inspiratie sessie neemt Bart ter Steege (Partner Jungle Minds | oprichter SUMM) ons mee door de waarde van cultuur voor je business en hoe er als leadership consequent en inclusief aan te werken met je hele team.

Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen via de Q&A. 

Heb je vooraf specifieke vragen over dit onderwerp? Stuur je vragen uiterlijk 7 februari naar info@dutchdigitalagencies.com, dan verwerken we die in de presentatie van Bart.

Wil je bij deze webinar zijn?

Geef je op via info@dutchdigitalagencies.com. Of vul het formulier hieronder in.

Deze sessie is alleen voor leden van DDA.

Details

Datum
17/02/2022
Tijd
14:00
Duur
1
Inschrijven