Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

DDA Ledenvergadering

20/04/2023

Donderdag 20 april staat de eerste Algemene Ledenvergadering van 2023 gepland. Een bijzondere bijeenkomst, we nemen na 4,5 jaar afscheid van DDA bestuurslid Zakaria Amlal!

Programma
Zoals jullie van ons gewend zijn nemen we jullie mee in onze activiteiten van het afgelopen half jaar en blikken we vooruit naar wat er komend half jaar op de planning staat. We willen er een interactieve sessie van maken.
Na afloop is Bas Welling te gast. Bas is co-founder en CEO van Wefilm en maker van vele succesvolle gedragscampagnes voor duurzaamheid, verkeersveiligheid en gezondheid. Bekende campagnes van zijn hand zijn onder andere Smoorverliefd ism Interpolis & Snelle, deze campagne van Milieudefensie en de ‘Waarom wachten’ campagne van DELA.
Volgens Bas voelen steeds meer organisaties de verantwoordelijkheid om hun kracht in te zetten voor doelen die verder gaan dan alleen commerciële belangen. Daarom zal hij ons meenemen in zijn manier van werken, hoe je met creativiteit en merkkracht een positief verschil kan maken. Hij steek jij als ondernemer met jouw initiatieven boven het maaiveld uit?

15:30 – 16:00 inloop
16:00 – 17:30 Ledenvergadering
17:30 – 18:00 Bas Welling
18:00 – 20:30 borrel en diner

Kun je er bij zijn?
Leuk! De ledenvergaderingen vinden wij altijd super gezellig en we kijken uit naar je komst. We vinden het wel fijn om te weten wie er komt. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier of door te mailen naar info@dutchdigitalagencies.com.

Voor deze ledenvergadering zijn directeuren en grootaandeelhouders van DDA-leden persoonlijk uitgenodigd.

Details

Datum
20/04/2023
Tijd
16:00
Duur
4
Inschrijven