Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage Marketing/Communicatie Team Gullit

40 hours

We are Triple

Wat ga je doen?

Als Communicatie/Marketing Stagiair(e) draai je volledig mee in het team van Team Gullit. Wij maken niet alleen FIFA-spelers beter, wij verbinden de grootste merken (zoals Philips en Red Bull) met een moeilijk te bereiken, jonge doelgroep. En dat is precies waar jij ons bij komt ondersteunen!

Samen met Maarten (Head of Marketing & Operations), Jelte (Marketeer) en Jelle (Marketeer) ben je verantwoordelijk voor alles dat voor partners wordt opgeleverd, maak je content voor social media en zorg je dat wij altijd zichtbaar zijn en groeien. Samen met jou stellen wij een takenpakket samen dat past bij onze doelen en jouw vaardigheden.

Wie ben jij?

Je scrollt continu door je timeline, Instagram heeft geen geheimen voor je en nadat je klaar bent met school en/of werk speel je graag een paar wedstrijdjes op de PlayStation. Je bent pro-actief, creatief en leergierig. Wij werken met een klein en dynamisch team, waardoor zelfstandigheid en flexibiliteit belangrijk is. Oh, en als je bij je sollicitatiegesprek niet weet wat 433 of Twitch is, dan wordt het een moeilijk verhaal.

Vereisten

  • Je volgt een relevante HBO-studie en bent op zoek naar een meewerkstage;
  • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands als in het Engels en met goede writing skills heb je een dikke pré te pakken;
  • Idealiter speel je al jaren FIFA (Ultimate Team) en kun je meepraten over het FIFA-wereldje;
  • Je bent op zoek naar een (afstudeer)stage per februari 2024;
  • Ervaring met Photoshop/Premiere Pro is een pré maar niet noodzakelijk.

Over Team Gullit
Begin 2018 lanceerde Ruud Gullit de eerste professionele en onafhankelijke FIFA-academie ter wereld. Team Gullit biedt veelbelovende talenten professionele begeleiding en training om hen te helpen hun niveau naar een hoger niveau te tillen. De spelers hebben meerdere FUT Champions Cups en Europese kampioenschappen gewonnen, waardoor Team Gullit een van de meest succesvolle teams in de FIFA Global Series is. De academie werkt samen met onder meer Red Bull, Philips OneBlade en meerdere voetbalclubs.

De leuke extra’tjes van stagelopen bij Triple:
🚀 Ruimte om je zelf te ontwikkelen door middel van toffe projecten en 1op1 begeleiding van onze Triple-buddies
🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.
🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?
📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.
💰 En natuurlijk ontvang je ook nog een lekkere stagevergoeding van ons!

Details

Post date
15 Aug 2023
Salary range
-
Employment
Stage
Number of hours
40 uur