Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage iOS Developer

160 hours
Als stagiair iOS Developer kom je te werken bij de beste mobile agency van Nederland en ga je aan de slag in ons iOS team. Tijdens je stage ga je samen met je collega’s nieuwe apps ontwikkelen en verbeteringen aanbrengen in de bestaande producten. Je verhoogt niet alleen je vaardigheid te programmeren in Swift, maar houd je je ook bezig met code reviews van je iOS collega’s. Op deze manier leer je wat jij kan verbeteren, maar kan je ook vertellen wat je collega’s anders zouden kunnen doen.

Daarnaast werk je samen met onze Android developers, UX designers en Quality engineers in teams met wisselende samenstelling. Door deze manier van werken krijg je een goed beeld van hoe het er binnen een professioneel mobiel bureau uitziet. Stap voor stap werk je toe naar grotere kennis en zelfredzaamheid om na een paar maanden echt te kunnen zeggen dat je een iOS ontwikkelaar bent.

Wat kun je verwachten?

  • Je gaat aan de slag voor verschillende klanten en uitdagende diverse projecten
  • Je maakt kennis met de SCRUM- methode
  • Je leert te denken vanuit een gebruikersperspectief
  • En je staat vooraan in de snelle wereld van de mobile app-ontwikkeling

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren. Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

 

Voordelen van een stage bij Move:

  • Een uitstekende stagevergoeding van €400,- en de beste stage ervaring ever
  • Waanzinnig kantoor in de Amsterdamse Houthavens
  • Company lunch? Borrel op vrijdag? Jaarlijkse uitjes en skiën? Doen we allemaal!

Lijkt het jou leuk om af te studeren bij de grootste Mobile Agency van Nederland? Neem dan contact op met onze recruiter Léon Tulen via 0659862695 of via de mail: leon.tulen@moveagency.com

Details

Post date
16 Nov 2023
Salary range
-
Employment
Stage
Number of hours
160 uur