Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Stage Growth Marketing

We are Triple

Wat ga je doen?

Als Growth Marketing stagiair(e) zet jij de eerste stap in je proffesionele carriere. Door jouw (nieuwe) kennis op gebied van online-, growth en performance marketing te combineren draag je actief bij in het waarmaken van de groeiambities van Triple en de ventures.

 

Binnen het Triple marketingteam werk je nauw samen met onze Growth Marketeer, New Business Director en Marketing Manager. Samen met de Growth Marketeer optimaliseer je de marketingfunnel, verzamel je nieuwe leads en verzinnen je creatieve outbound marketing concepten.

 

Je denkt actief mee in hoe we leads kunnen converteren en komt met nieuwe concepten. Je bent assertief en weet nieuwe ideeën te valideren en deze om te zetten in concrete growth hacking acties en plannen.

 

Verder draag je bij aan het verbeteren van de vindbaarheid van Triple en onze ventures. Je  analsyeert en optimaliseert Social Ads en SEA campagnes en doe je onderzoek naar nieuwe tooling om de awareness en conversie te verbeteren.

 

Wie ben jij?

Je bent ondernemend, hebt een data-gedreven mindset en vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Of het nou een nieuwe marketing methode is of de allernieuwste tool, jij duikt hier met enthousiasme in. Omdat je in een klein team werkt, is het belangrijk om zelfstandig te zijn.

 

Verder heb je digitaal DNA en begrijpt onze branche en bent op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van digital óf je bent bereid om je hier volledig in te verdiepen.

 

Functie-eisen

  • Je volgt (bij voorkeur) een relevante HBO-studie en bent op zoek naar een meewerkstage;
  • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Ervaring met Social Advertising en SEA is een pré;
  • Je bent niet vies van een potje tafeltennis.

 

Wat bieden wij?

Bij Triple krijg je als Growth Marketing Stagiair(e) de mogelijkheid om je te ontwikkelen en mee te werken leuke projecten. Uiteraard krijg je een passende stagevergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is bovendien goed te bereiken met het OV, fiets en auto. Je komt terecht op de marketing afdeling waar, naast werk, veel aandacht aan gezelligheid wordt besteed.

Details

Post date
02 May 2022
Salary range
-
Employment
Stage