digitaal bureau Elephant
10-24
10-24
Samen groeien dat is waar digitaal bureau Elephant voor staat.

Wij maken uitvoerbare oplossingen voor jouw digitale vraagstukken. En om jouw digitale uitdagingen aan te pakken moeten we pragmatisch werken en groots durven denken. Wij blijven daarbij realistisch en houden jouw doel in het vizier. De reis vinden wij minstens zo belangrijk als de bestemming en een intensieve samenwerking zorgt in onze ogen voor het beste resultaat.

We groeien al samen met o.a. TrainMore, Hub Footwear, GaragePark, Gooscraft & IBANA.

We zijn een klein team met grootse ambities. Elephant is informeel en persoonlijk. Wij zijn je uitvoerder en je partner. We geven elkaar tegengas indien nodig en inspireren elkaar om tot creatieve oplossingen te komen. Het experiment is niet heilig, maar we schuwen het onbekende niet. Wij halen voldoening uit projecten die aantoonbaar bijdragen aan jouw business

Samen komen we verder. En wij geloven dan ook in de kracht van samenwerking. Je komt bij ons voor Strategie, Design en Development behorende bij je web project. Waar nodig haken wij partners aan voor die disciplines die wij niet in huis hebben en jouw project wel naar een hoger plan trekken. Denk daarbij aan Online Marketing, Fotografie, Video, Copywriting enz.

Neem gerust contact met ons op om jouw idee te bespreken of je huidige project te laten toetsen.

Tel. +31 (0)78 84 30 433
Mail: info@elephantcs.nl

Contact information

digitaal bureau Elephant

Vest 161

3311TV Dordrecht

+31788430433

info@elephantcs.nl

K.v.K. 58921842

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.