Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Unilever Partners

Unilever
23 augustus 2023
FMCG
Apps, Insights / analytics, Website

Even in het kort.

Voor horecaondernemers ontwikkelden we het platform Unilever Partners. Hét platform waarmee Unilever dichter bij haar klanten komt en de horecaondernemer een boost kan geven. Met productpromoties, verkoopondersteuning, schapadvies én een virtuele assistente helpt Unilever Partners ondernemers het meeste uit hun zaak te halen.

Via het gebruiksvriendelijke platform heeft de ondernemer rechtstreeks contact met Unilever. En met gratis materialen, tips voor het verhogen van je omzet en promoties als 4+2 gratis op de Ben & Jerry’s mini cups of gratis dozen OLA ijsco’s, zit de horeca er straks weer warmpjes bij.

Bestellen en service

Ondernemers kunnen op het platform een persoonlijk account aanmaken. Via dat account valt alles te regelen. Van contact leggen met de rayonmanager tot het plaatsen van bestellingen en het inwinnen van verkoopondersteuning. De ondernemer schakelt hierbij direct met Unilever. Bestelde promoties en materialen kan de ondernemer vervolgens gewoon ophalen bij een groothandel naar keuze – of op een zelfgekozen moment laten bezorgen!

Unilever biedt op het platform naast acties en tips ook persoonlijke en snelle service. LOLA, de speciaal ontwikkelde chatbot, staat 24/7 via WhatsApp klaar om vragen te beantwoorden over producten, bestellingen of adviezen. Via diverse slim ingerichte workflows worden de gebruikers zo extra snel geholpen.

Ken je klanten

Via Unilever Partners leert Unilever haar klanten beter kennen. Want via de bestelgegevens, de vragen die gesteld worden en de vraag naar bijvoorbeeld verkoopondersteunende materialen krijgt Unilever inzicht in hun behoeften. Door hier slim mee om te gaan kan Unilever in de toekomst nog beter inspelen op hun wensen en relevante adviezen uitbrengen.

Meer informatie

Product
Webapplicatie, Website, API-koppeling

Werkzaamheden
UX & UI design, Development, Architecture

Technologie
Laravel, VueJS

Meer weten?
Bekijk de hele case.

Case informatie

MSML

Leeuwenbrug 121

7411 TH Deventer

+31 85 4018747

info@msml.nl

Opdrachtgever

Unilever

Bekijk de andere case van MSML