De beautyboosters van A/N/G Skincare

A/N/G Skincare
Health
Ecommerce, Online marketing
A/N/G Skincare is een jong revolutionair Nederlands huidsverzorgingsmerk met als doel eerlijke, toegankelijke en innovatieve huidverzorging te creëren die de kloof overbrugt tussen reguliere schoonheidsmerken en professionele salonbehandelingen. De oude webshop voldeed niet meer aan de eisen en online ambities die A/N/G Skincare had. A/N/G/ Skincare heeft daarom ShopWorks gevraagd om een voorstel uit te brengen voor de ontwikkeling van een nieuwe webshop op het Shopify platform.

De nieuwe webshop in Shopify moest voldoen aan een aantal belangrijke eisen. In overleg met A/N/G Skincare heeft het team van ShopWorks tijdens een uitgebreide kick-off bepaalt wat er minimaal gerealiseerd moest worden en wat belangrijk is voor A/N/G Skincare. Een van de belangrijkste punten die naar voren kwamen is: merkbeleving en inspiratie. Onder andere door mooie visuals en goede productvideo’s wordt de bezoeker geïnspireerd over de mooie producten van A/N/G Skincare. De webshop schaalt mee op elk apparaat en biedt een perfecte gebruikerservaring van desktop tot mobiel. Ook is er een heldere customer journey opgesteld met een duidelijke focus op conversie. Verder is het belangrijk voor A/N/G Skincare dat het Shopify platform makkelijk aanpasbaar, toekomstbestendig en flexibel is.

De webshop van A/N/G Skincare is niet volledig zonder de benodige koppelingen. ShopWorks heeft veel ervaring met integraties met het Shopify platform. We hebben een koppelingen ontwikkeld met Klaviyo; de e-mailpartner van A/N/G. Daarnaast is er een koppeling met Exact Online, waar alle klant, prijs en productinformatie opgeslagen is en getoond wordt in de webshop. Daarnaast is er ook een koppeling met PostNL, Montapacking, Mollie en Google Analytics.

Case informatie

ShopWorks eCommerce B.V.

Nijverheidsweg 16

3534AM Utrecht

info@shopworks.nl

Opdrachtgever

A/N/G Skincare

Bekijk de andere case van ShopWorks eCommerce B.V.