Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

A new brand identity: Engage became unlike others.

VANAD Engage
21 januari 2022
Overig
Branding, Website

Engage is een unieke partner in klantcontact. Door middel van een nieuwe positionering, branding en campagne maakten we dat zichtbaar voor klanten en de arbeidsmarkt.

Sweet spot: humanity meets technology

Bij klantenservice denken we aan het opnemen van de telefoon en het beantwoorden van e-mails. Engage doet meer dan dat. Dat benadrukken we met de pay-off unlike others.

Klantcontact: een middel om bedrijfsdoelen mee te behalen

Technologie, mens en data maken ieder klantcontact gemakkelijk, persoonlijk en waardevol. Daardoor wordt klantcontact een middel om bedrijfsdoelen mee te behalen. Deze positionering vertalen we visueel door naar conversation dots, die terugkomen in het nieuwe logo en zelfstandig gebruikt kunnen worden.

Fotografie met eigen medewerkers in de hoofdrol

Daarnaast zetten we de menselijke kant van Engage vol in beeld. De nieuwe, unieke branding heeft zijn basis in fotografie met eigen medewerkers in de hoofdrol. Deze branding hebben we doorgevoerd in een nieuwe tone of voice, website en video.

Hi, let’s talk…

De nieuwe positionering en branding zijn het startpunt van de campagne “Hi, let’s talk”. Middelen zoals social snippets en abri’s zijn uitgewerkt zodat Engage zich op alle kanalen kan presenteren aan klanten en werkzoekenden.

Digital experience

Alles is in-house geproduceerd, van promotiemateriaal tot volledige website ontwikkeling. Geoptimaliseerd voor iedere gebruiker op zowel desktop, tablet of mobiel.

Case informatie

Endeavour

Phoenixstraat 4

2011KC Haarlem

0235323432

info@endeavourgroup.co

Opdrachtgever

VANAD Engage

Bekijk de andere case van Endeavour