Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Data & Optimalisatie Specialist

Amsterdam
Per week 32-40 uur uur

Wij zijn op zoek naar... jou?

Gooi de feiten op tafel

Jou maak je niets wijs zonder keiharde feiten. Jij leeft volledig volgens de mantra ‘facts or it didn’t happen’. Jij weet precies hoe je data en cijfers kunt inzetten om de juiste resultaten te bereiken. Hoe je dit doet? Je werkt geordend en accuraat, en met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zit het helemaal goed. Wanneer je iets nieuws kunt leren, duik jij er met je neus bovenop. 

Wij zijn Greymen&Co

Van branding tot performance, van campagne tot website; wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met bijna 40 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk en willen daarom graag snel een Data & Optimalisatie Specialist aan het Performance team toevoegen. 

Wat jij gaat doen

Als Data & Optimalisatie Specialist sta je aan het roer van diverse data en optimalisatie- projecten. Je stroopt je mouwen op voor een implementatie van web-analytics tooling, en zet je tanden in het analyseren van uitgebreide datasets. Een rapportage schrijven? Jij weet wat je moet doen om een heldere evaluatie voor de klant op tafel te toveren, en hoe je een dashboard moet opzetten. Ook met de begeleiding en het opstellen van een meetstrategie weet je precies hoe je dit moet aanpakken. En wanneer conversion rate optimization aan bod komt, kun jij alle data omzetten in actiepunten om het resultaat van de campagne of website naar een hoog level te tillen. 

Wie wij zoeken

Heb jij deze kennis en ervaring in huis?

 • Je hebt een hbo-studie afgerond
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in online marketing met een specialisatie in web-analytics of CRO
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Google Analytics Google Tag Manager
 • Je hebt ervaring met visualisatietools, zoals Google Data Studio, Tableau of Klipfolio
 • Je hebt ervaring met CRO-tools zoals Google Optimize, VWO, Optimizely of Unbounce
 • Je weet wat er speelt in de markt, en bent op de hoogte van de nieuwste tools en mogelijkheden

En herken je jezelf hierin?

 • Je hebt een sterk cijfermatig inzicht
 • Je bent communicatief vaardig en in staat om data helder te presenteren
 • Je kunt adviseren m.b.t. web-analytics, privacy en CRO
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal

Check je alle boxes? Mooi! Solliciteer dan onderaan deze pagina, want wij maken heel graag kennis met je.

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark, en gedeeltelijk vanuit huis. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij TrainMore, een Swapfiets van de zaak en Greymen&Co-goodies.

Overtuigd?

Hebben we je interesse? Mooi. Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv naar jiska@greymen.co. Wij nemen snel contact met je op.

Details

Plaatsingsdatum
03 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
Per week 32-40 uur