Social Media Specialist

Den Haag
32-40 uur

Full-service digital agency

Welkom bij gracious – dé agency waar iedere dag onze teams samen aan de slag gaan om digitaal succes te creëren voor al onze partners.

Als Social Media Specialist ben je een echte social visionary: iemand met een veel ervaring en een duidelijke visie op het gebied van social media consultancy. Onze partners begeleid je vanuit gracious met als doel een zo sterk mogelijke social media strategie neer te zetten. Met gebruik van de juiste data weet jij de social media van hun merken mooi én effectief te maken.

wat ga jij doen.

Plan. Do. Check. Act. Iedere dag ben je bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid van grote merken. Ieder moment dat je met onze partners spreekt zie je als een waardevolle bron van nieuwe input. Je weet de prestaties van de socials iedere dag te verbeteren. Campagnes die niet soepel verlopen vallen je direct op.

Verder ga je aan de slag met;

 • Strategisch advies geven aan onze partners over hoe deze de social optimaal kunnen inzetten voor de groei van hun merken en / of diensten;
 • Opzetten en optimaliseren van de mooiste sociale advertentiecampagnes via Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat en LinkedIn;
 • Formuleren van winnende social media-strategieën voor bekende merken;
 • Effectmetingen kunnen uitvoeren die inzicht geven in prestaties;
 • Integreren van het social media kanaal in de marketingmix van klanten;
 • Social media toepassen op het juiste moment in de customer journey.

wie jij bent.

Binnen gracious houden we van vakidioten: jouw hart gaat sneller kloppen van een mooie conversieratio en prachtige Instagram-feeds. Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft. Jij hebt van je hobby je werk gemaakt en werkt vanuit energie en enthousiasme.

 • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van social media en social advertising;
 • Ervaring met het creëren van content voor grote merken;
 • Onophoudelijke drive om jezelf voortdurend te ontwikkelen;
 • Analytisch vermogen met oog voor details;
 • Klantgericht en strategisch onderlegd;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

wat wij bieden.

Wanneer je aan de slag gaat bij gracious en voor onze partners wil je dat natuurlijk doen onder goede voorwaarden. Hieronder alvast een voorproefje van wat wij bieden.

😎 awesome job. Dagelijks werken aan en werken voor awesome merken die mede dankzij jouw toekomstige inzet een plek winnen in onze prijzenkast.

💸 awesome salary. Een goed salaris, eventuele reiskosten-, onkostenvergoeding en een jaarlijks opleidingsbudget (fyi, we dragen het keurmerk ‘expert in talentontwikkeling’).

🍏 awesome gear. Je eigen Apple Macbook, Apple gear, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.

🥳 happy birthday. Naast 25 welverdiende vakantiedagen krijg je elke jaar 1 extra dag vrij op jouw verjaardag.

👶🏽 graceful baby. Bij gracious vinden we familie belangrijk, niet alleen je werkfamilie, maar uiteraard ook je eigen familie. Daarom krijgt de papa ook bij ons een extra weekje kraamverlof.

🚀 awesome place to work. Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, lan parties, periodieke massages en hover boards.

🏆 healthy place to work. Zaalvoetbal wedstrijden met collega’s, klanten en relaties, bootcamps, een volle fruitkist en mineraalwater (bruisend én stil) van de tap.

👵🏼 awesome retirement. Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.

Details

Plaatsingsdatum
15 apr 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur