SEO specialist (medior/senior)
32 tot 40 uur per week uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

Loop jij warm voor het steeds verder verbeteren van de online resultaten van de webshops en websites van onze klanten en kent het SEO domein geen geheimen voor jou? Dan ben jij de SEO guru die wij zoeken! Lees snel verder.

Jouw missie als SEO specialistBinnen ons Klantontwikkelteam ben jij onze SEO specialist. Jij adviseert en inspireert onze klant en jouw collega’s op dit vakgebied. Je kent alle hoeken en gaten van deze specialisatie en je deelt graag deze kennis. Je adviseert onze klant over hoe zij optimaal met SEO aan de slag kan en formuleert heldere business doelen in de vorm van KPI’s, zodat alles meetbaar is. Jouw scherpe analyses en inzichten vormen de basis voor de optimalisaties en doorontwikkeling binnen de websites en webshops van onze klanten. Je onderbouwt jouw adviezen en je prioriteert activiteiten tot een succesvolle planning, zodat jij, je klant en jouw collega’s precies weten waar ze aan toe zijn. Jouw resultaten beoordeel je aan de hand van de opgestelde KPI’s en waar nodig stuur je hierop bij. Tot slot daag je jezelf uit door je continu te blijven verdiepen in de trends in onze markt en de markten van onze klanten. Hierbij vergeet je uiteraard niet de ontwikkelingen in jouw SEO vakgebied.

Meer lezen van deze vacature? Ga dan snel naar onze website via ‘bekijk vacature’ en wie weet drinken we binnenkort een virtueel kopje koffie of thee!

Details

Plaatsingsdatum
08 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 tot 40 uur per week