Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior Allround Producer

Utrecht

Noem ons een digitaal bureau, een reclamebureau, een design en innovatiebureau of een technologisch bureau. Want eigenlijk zijn we het allemaal. Wat we maken, noemen we intensieve interactie en dat gaat verder dan de grenzen van een scherm. We combineren strategie, creativiteit en technologie om de meest uiteenlopende vraagstukken te beantwoorden.

We zoeken een enthousiaste, doorgewinterde projectmanager met anti-slipvingers voor maximale grip op de projecten van Kaliber.

De essentie:
 1. Wie: We zoeken een senior projectmanager/producer met minimaal 5 jaar ervaring bij een creatief bureau. Je werkt graag samen met teams én met opdrachtgevers.
 2. Wat: Als projectmanager werk je met uitdagende accounts, zoals KLM, VodafoneZiggo, bol.com  Alliander, Openbaar Ministerie en Jumbo.
 3. Waar: Kaliber is een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. Met ~55 mensen werken we in ons Utrechtse clubhuis, met uitzicht op de molen, de Vecht en ons stadsie.
 4. Waarom: Omdat je hier de kans krijgt om jouw expertise in te zetten voor uiteenlopende vraagstukken met leuke opdrachtgevers, terwijl je samenwerkt met enthousiaste en ervaren professionals.
Word jij onze nieuwe collega?

Als allround projectmanager van Kaliber begeleid je uiteenlopende projecten van begin tot eind. Bijvoorbeeld een nieuwe wereldwijde positionering (voor Bavaria), indrukwekkende campagne (voor Alliander) of een slimme bierkoelkast (voor onszelf). Jij bewaakt continu de gekozen strategie, de planning en zorgt ervoor dat wij samen met onze opdrachtgevers het doel bereiken. Je bent de spil tussen bureau, opdrachtgever en andere partners. ‘Manager van verwachtingen’ zou jouw middle name zijn, als het niet heel gek was om dat in je paspoort te laten zetten.

Je spot planningsproblemen al voordat ze er zijn en brengt opdrachtgevers op de hoogte nog voordat ze jou bellen. Je ontzorgt het team en haakt de juiste mensen op het juiste moment aan. Je snapt de dynamiek en de belangen bij het samenbrengen van een multidisciplinair team. Kortom: dankzij jou wordt een idee nóg beter omdat het op de perfecte manier uitgevoerd kan worden.

Samen met een team van strategen, creatieven, designers, developers en online marketeers zorg je voor de beste oplossingen voor complexe vraagstukken. Je wordt warm van een diversiteit aan projecten en accounts, van platforms ontwikkelen, tot campagnes uitrollen en zelfs pionieren om een fysieke installatie maken.

We werken onder andere voor KLM, VodafoneZiggo, Rabobank, bol.com, NN Group, Bavaria Global, Rodenbach, Alliander, FrieslandCampina, Openbaar Ministerie en Jumbo. Daarom zoeken we ook echt een senior projectmanager: deze accounts vragen om de nodige ervaring.

Dit vragen wij van jou
 • Minimaal 5 jaar ervaring bij een creatief bureau.
 • Deze ervaring deel je ook actief met je collega’s.
 • Veel gevoel voor communicatie, in het Engels en in het Nederlands.
 • Kennis van creatieve en technische mogelijkheden.
 • Teamplayer met aanvoerdersband: je inspireert en enthousiasmeert collega’s om het beste werk te maken.
 • Commerciële empathie: je weet nieuwe kansen en opdrachten te herkennen en te verzilveren.
 • Inhoudelijke betrokkenheid: je weet alles van het project en je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers.
 • Nieuwsgierigheid: je bent een spons als het aankomt op kennis vanuit andere disciplines.
Dit krijg je daarvoor terug

1. Bij Kaliber belonen we transparant en eerlijk, waar je terecht komt in ons salarishuis hangt af van je ervaring en kennisniveau.

2. Ook bieden we natuurlijk pensioenopbouw.

3. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen in ruil voor 40 uur werk en ben je elk jaar vrij op 5 mei.

4. Naast persoonlijke begeleiding van collega’s zijn er tal van groeimogelijkheden binnen Kaliber. Je krijgt de kans om door te leren en je verder te ontwikkelen. Er is bovendien veel ruimte om events, meet-ups en trainingen bij te wonen.

5. Uiteraard vergoeden we ook je reiskosten, maar het is natuurlijk wel zo leuk en handig als je uit Utrecht en omgeving komt.

6. Hybride werken is mogelijk. We hebben ook een heel fijn kantoor op een fantastische locatie: de pas gerenoveerde broodjesfabriek ‘De Lubro’. Daar voeden graag onze ontdekkingsdrift, dus vind je in ons clubhuis werkbanken, 3D-printers, drones, een interactieve buddha en een slimme bierkoelkast.

7. Het leukst zijn je collega’s! Allemaal net zo gedreven als jij om jaloersmakend werk te maken. We starten gezamenlijk de week, in de middag wandelen we een rondje en op vrijdagen nemen we met z’n allen de week door onder het genot van een drankje.

Dit is Kaliber

Kaliber is een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. We weten wat er kan, maar vooral wat er werkt. In onze snel veranderende wereld maken we merken wegwijs. We doen dat niet door alleen een middel te maken, maar juist de beste oplossing te bieden. Wat wij maken, noemen we intensieve interactie en dat gaat verder dan de grenzen van een scherm. We willen mensen iets laten voelen en ze aanzetten tot actie. Met de juiste boodschap op de juiste manier gebracht, zodat je mensen niet alleen in het hoofd, maar vooral in het hart raakt.

Het logo van Kaliber? Dat is Tommy. Iedereen van Kaliber heeft een Tommy in zich. Hij is gretig naar het onbekende en staat op zijn tenen om erbij te komen. Deze drang om de wereld te ontdekken bindt ons. En als jij dit ook hebt, dan pas jij bij ons!

Werk van Kaliber

Voor ons is waarde creëren voor de opdrachtgevers het allerbelangrijkst. Alles draait om het oplossen van de vraagstukken die ze bij ons neerleggen. Af en toe winnen we een award met de oplossingen die we bedenken, maar dat vinden we niet het belangrijkste. Het is het werk zelf dat telt.

Elke doelgroep een eigen ervaring geven op het platform van Jumbo en La Place.

Dé 90’s hit No Limit nieuw leven ingeblazen voor VodafoneZiggo.

Een interactief careers-platform om Bol.com als werkgever in de kijker te spelen.

Naast de campagnes en platforms die we bedenken en creëren, zoeken we ook de grenzen op met projecten die niet altijd binnen de kaders van het verwachte afspelen:

Een AI photobooth die Redditors fascineert

Een WC waarmee we hard gaan op TikTok…

De bitterbel waarmee je met één druk op de knop bitterballen bestelt…

Een breinkraker voor een museum…

Gamification voor gedetineerden

Een interactieve AI installatie die bier bedenkt

De procedure

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan, reageer met een korte motivatie en cv. Als we enthousiast zijn geworden dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin vertellen wij alles over Kaliber en krijg jij de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Zijn wij en jij nog steeds heel enthousiast dan gaan we bij een tweede gesprek echt de diepte in. Alvast bedankt voor je sollicitatie, leuk!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Maris Jacobs.

Klaar om te solliciteren?

Wil jij werken in het mooiste clubhuis van Utrecht?

Please note: due to the nature of our work, only candidates who have professional working proficiency in Dutch can apply for this job.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

Plaatsingsdatum
02 jan 2024
Salaris range
-
Plaats
Utrecht
Dienstverband
Baan