Sales- en accountmanager
Enschede
160 uur

De manier waarop klanten dagelijks je website ervaren, bepaalt hoe ze naar je organisatie kijken. Een website die optimaal voorziet in de behoeften van de doelgroep, stimuleert een positieve beleving op het imago van een organisatie. Stimmt staat klaar om binnen organisaties nieuw leven in te blazen met vernieuwende oplossingen die beter aansluiten op de digitale wereld. Want digital is wat wij doen. Een dedicated team van denkers en doeners, professionals die kloppende oplossingen ontwikkelen voor de toekomst. Dat is onze specialiteit. Op basis van inzichten uit strategie, user experience en design gebruiken we toonaangevende technologie om positieve impact te maken voor onze klanten en haar gebruikers. Dat doen wij volgens een strakke structuur. Onze voorwaarde voor het beste digitale maatwerk. We zijn pas tevreden als het klopt, aan alle kanten.

Als Sales- en accountmanager bij Stimmt ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je benadert potentiële klanten via verschillende kanalen. Vervolgens onderhoud je op verschillende manieren contact met deze leads, bijvoorbeeld via LinkedIn, e-mail of telefonisch. Ook breid je actief je netwerk uit, bijvoorbeeld door (digitale) events te bezoeken. Bovendien ben je veel op pad voor afspraken bij potentiële klanten. Verder ben je bezig met het opvolgen van leads door de eerste kennismakingsgesprekken bij te wonen en voorstellen te schrijven.

Ook behoort relatie-onderhoud tot je takenpakket. Je hebt regelmatig contact met bestaande klanten en gaat langs om te kijken wat er speelt, en in welk opzicht Stimmt iets voor hen kan betekenen. Hiervoor is het belangrijk dat je goed overlegt met de projectmanager en product owners, aangezien zij precies weten wat er speelt bij de klant. Daarnaast bespreken jullie regelmatig de lopende gang van zaken, zodat jij hierop kunt inspelen tijdens je salesactiviteiten. Ten slotte schakel je veel met de projectteams; je overlegt bijvoorbeeld met de designer en developer over de praktische haalbaarheid en tijdsinschatting van een project.

Details

Plaatsingsdatum
09 dec 2020
Salaris range
2500 - 3500
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160 uur