Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Junior Sales Manager

Per week 32-40 uur uur

Wij zijn op zoek naar... jou?

Jij maakt de eerste indruk

Want onze potentiële opdrachtgevers hebben als eerste contact met jou. Daarbij wil jij precies het naadje van de kous weten zodat je leads kan bieden wat zij nodig hebben, en altijd een beetje meer. Dat is precies wat wij nodig hebben, en onze klanten ook. 

Daarom zoeken we een Junior Sales Manager, die leads opvangt en bouwt aan pro-actieve sales. Is dit op je lijf geschreven? Dan maken we heel graag kennis met je!

Wij zijn Greymen&Co

Van branding tot performance, van campagne tot website;wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met bijna 40 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk, daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Wat jij gaat doen

Jij bent het gezicht, de stem en de pen van Greymen&Co op het moment dat we voor het eerst contact hebben met een potentiële opdrachtgever. Onze leads vang je op per e-mail, telefoon en chat. Natuurlijk wil je meer weten over de vraag, maar je wilt vooral weten waar deze vraag vandaan komt en welke behoefte daarachter schuilt. Jij kan daar feilloos de volgende stap in bepalen: wordt het een offerte, voorstel of pitch? Vervolgens begeleid je het traject, je haakt de juiste teams aan voor input en je ondersteunt in het schrijven van offertes of het organiseren van de pitch. Kansen spotten en omdenken zijn voor jou een tweede natuur, want het is jouw doel om opdrachtgever en specialist samen te brengen.

Daar houdt je takenpakket niet op, want met jouw drive om Greymen&Co te helpen groeien richt je je intern ook op het beheren van de salesforecast, beheer je de salesrapportages en maak je de doorvertaling van de verwachte omzet naar capaciteitsplanning. Volgens jou is er altijd ruimte om het nóg beter te doen, daarom denk je steeds na over hoe je het offerteproces kan verbeteren en barst je van de ideeën over proactieve sales. 

Wie wij zoeken 

Beschik je over deze kennis en ervaring?

 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal 
 • Je hebt een goede beheersing  van de Engelse taal
 • Je bent handig met cijfers 
 • Je kan goed  prioriteiten stellen
 • Je hebt ervaring met (digital) projectmanagement en/of -coördinatie
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de wereld van digitale marketing
 • Commerciële ervaring bij een dienstverlener is een pré

En herken je jezelf hierin?

 • Je houdt ervan om dingen voor elkaar te krijgen
 • Je denkt commercieel en ziet kansen waar anderen problemen zien
 • Je werkt accuraat en geordend
 • Je bent empathisch en weet je goed in te leven in degene aan de andere kant van de telefoon of het scherm
 • Je bent leergierig

Wacht dan niet langer en solliciteer onderaan deze pagina, wij maken heel graag kennis met je!

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij Trainmore, een Swap-fiets van de zaak en Greymen&Co goodies.

Overtuigd?

Hebben we je interesse gewekt? Mooi. Laat ons niet langer in spanning, en stuur je cv en motivatie naar jiska@greymen.co!

Details

Plaatsingsdatum
26 jan 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
Per week 32-40 uur