Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Front-end developer

Amsterdam
32-40 uur

Slimme digitale oplossingen, web-applicaties, smart business tools en online platforms: wat we maken, maken we samen.

Us Media is op zoek naar front-end developers

This is Us

Us Media bouwt met een club van ongeveer 15 vriendelijke vakidioten (m/v) top-notch oplossingen voor organisaties met serieuze online uitdagingen: online platformstools en productenintegraties en api’s. Wij werken aan grote én kleine projecten, dus lekker uitdagend en afwisselend. We houden van stevige puzzels. Hoe ingewikkelder de vraag, hoe meer we kunnen betekenen (en hoe blijer we worden).

Technologypartner

Steeds meer opdrachtgevers voor wie het web cruciaal is, zien Us Media als langetermijn technologypartner. We trekken al jaren samen op met klanten als Amnesty, SIDN, IDH en Plan International. Als partners dragen we actief bij aan het einddoel, dat per opdrachtgever en per project verschilt: ​​meer omzet, blije gebruikers, extra donateurs of klanten die graag terugkomen.

Met zo’n 15 man en vrouw zijn we een redelijk kleine club. Dat betekent dat je elkaar kent, inspireert, motiveert en helpt groeien. Het betekent ook dat je veel verantwoordelijkheden krijgt, en volop kansen om zelf creatieve oplossingen te bedenken. En dat het al snel heel gezellig is in ons ‘Clubhuis’ in de Amsterdamse Houthavens – tijdens én na het werk.

Lees verder in onze vacature

How ‘bout Us?

Denk jij dat we bij elkaar passen als je dit leest en ons werk ziet? Mooi. Dan ontmoeten we jou graag. Weinig of veel ervaring? We hebben werk voor alle niveaus, dus druk op die knop en laten we kijken of er een match is.

Details

Plaatsingsdatum
03 mei 2024
Salaris range
2500 - 4500
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur