Wat brengt DDA?

Netwerk

De meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland zijn verenigd in DDA. Je kent elkaar, volgt elkaar, spreekt elkaar, helpt elkaar. Je deelt ervaringen en brengt zo de branche als geheel naar een hoger plan.

 

Internationaal

Een groeiend deel van de omzet van de Nederlandse digitale industrie wordt in het buitenland behaald. DDA ondersteunt bureaus dan ook veelvuldig in hun internationale groei en profilering en nodigt je regelmatig uit voor buitenlandse initiatieven zoals handelsmissies, beurzen en podia.

 

Talent

DDA staat in nauw contact met de arbeidsmarkt en opleidingen. Via de website bieden we een platform waar je vacatures kan delen. En doordat we zicht hebben op de vraag, kunnen we omgekeerd opleidingen en selectiebureaus aangeven waar in de praktijk behoefte aan is.

 

Events

Om de kwaliteit en de innoverende kracht van digitale bureaus te blijven stimuleren organiseren we een doorlopende stroom aan masterclasses, inspiratiesessies en events waar jij en jouw medewerkers zich kunnen opladen óf laten horen.

 

Dutch Digital Day

DDA leden komen eens per jaar samen voor een dag vol inspiratie, innovatie en de meest vooruitstrevende toepassingen van digital. Uitgesproken sprekers uit alle hoeken van de wereld zorgen ervoor dat we samen stevig door elkaar geschud worden.

 

Werkgroep Dutch Digital Design

Dutch Digital Design selecteert als werkgroep binnen DDA het meest impactvolle digitale Nederlandse werk. Door dat werk internationaal onder de aandacht te brengen, lukt het om steeds meer business, talent en kennis uit het buitenland aan te trekken.

 

Kwaliteit

DDA is de brancheverering voor de meest toonaangevende digitale bureaus. Zodra je lid bent dragen wij dat actief uit op onze site en via persberichten. Omgekeerd kun je gebruik maken van het officiële DDA logo! Verder biedt DDA richtlijnen voor de branche op het gebied van algemene voorwaarden, modelovereenkomsten en bewerkersovereenkomsten.

 

Benchmark

Ieder jaar een onderzoek naar de commerciele en operationele kengetallen van de digitale bureaus. En hierdoor helderheid in de beloningskaders.

 

Nieuwsbrief

Via een maandelijkse e-mail nieuwsbrief houden we je op de hoogte van activiteiten van DDA en - bredere- ontwikkelingen in de digitale industrie. Ook is er een actieve LinkedIn groep, waar regelmatig discussies plaatsvinden, cases gedeeld worden en vragen worden uitgezet.