WordPress strateeg
32-40 uur

Ahoy! Wij zijn Stuurlui. We zijn een ambitieus bureau en zijn continu op zoek naar de juiste mensen om met ons mee te groeien.

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress. Onze strategen werken allemaal al jarenlang met WordPress en weten als geen ander wat de (on)mogelijkheden van dit prachtige CMS zijn. Als strateeg heb je echt inhoudelijke kennis van WordPress development. Je bent in de afgelopen jaren al bij de bouw van ontelbaar veel WordPress websites en API’s betrokken geweest.

Maar alleen een verregaande kennis van WordPress is niet genoeg… Je zit ook vol met ideeën en je kunt die ideeën goed visualiseren in de vorm van schetsen en wireframes. Je kunt jouw ideeën ook goed onderbouwen en je weet hoe je alle stakeholders in een project kunt overtuigen.

Als strateeg weet je ook wat het betekent om als bureau voor (middel)grote organisaties te werken. Je vindt het leuk om te werken binnen uiteenlopende domeinen. Zo kan het voorkomen dat je de ene week werkt aan de nieuwe website voor de Brandweer en de andere week meedenkt over het optimaliseren van een WooCommerce webshop die 10.000 bestellingen per week verwerkt.

Je bent een echte teamspeler. In elk project werk je nauw samen met sales, een projectmanager en ons design- en development team. Je weet in elk project een rol aan te nemen die het meeste waarde oplevert voor het eindresultaat en de grootste impact heeft op succes van het project. Je hebt niet de behoefte om de slimste persoon in de ruimte te zijn, wel om de meeste waarde toe te voegen.

Details

Plaatsingsdatum
19 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur