Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

WordPress Developer

Didam
32-40 per week uur

Kort samengevat zijn we elke dag bezig met digitale transformatie. Wij maken online omgevingen waar mensen leren, samenstellen, zelf kopen of om klanten te helpen. Door de enorme vrijheid die de digitale wereld biedt ligt het gevaar van complexiteit al snel op de loer. Onze stelling daarin: Maak het zo simpel mogelijk maar niet simpeler dan dat. En voor de gebruiker? Die maken wij het makkelijk, want in een wereld waar mensen steeds minder tijd hebben wint gemak het altijd van complex.nnWe zijn een hecht team van 60 designers, marketeers, developers & strategen. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. En dat resulteert meestal in een lange termijn samenwerking aan een website of een portal.

Op zoek naar een uitdaging waarbij je samen met collega-ontwikkelaars, UX-ers, designers, strategen en marketeers tot de mooiste oplossingen kunt komen? Wij zoeken jou!

Kent WordPress voor jou geen geheimen meer én kun jij toveren met code? Kun je code begrijpbaar structureren, denk je resultaatgericht en werk je graag samen in een team van developers, designers, strategen en marketeers? Dan zit je helemaal goed bij Acato! Kom eens een keer bij ons op kantoor om de sfeer en koffie te proeven. We leren je graag kennen.

Wat bieden wij?

 • Een contract voor 32 – 40 uur per week.
 • 25 vakantiedagen (mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen).
 • Opleidingsbudget (trainingen, seminars, bijvoorbeeld het bezoeken van WordCamps NL/Europe, net wat jou verder helpt).
 • Werk op kantoor in Didam of Utrecht en gedeeltelijk vanuit huis. Of misschien een keer een dagje op ons mooie kantoor in Den Haag?
 • Elke dag heerlijke verse lunch verzorgd door onze officemanager.
 • Laptop (die je natuurlijk gewoon mee naar huis mag nemen).
 • Veel leuke events, uitjes, borrels, tafeltennis en de kans op eeuwige roem wanneer je Mario Kart weet te domineren.
 • Een paar keer per jaar een hackathon waar we met alle collega’s samenwerken, elkaar beter leren kennen, iets moois neerzetten en vooral veel leren.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Sterker nog, wij verwachten dat jij je ontwikkelt.

Wie ben jij?

 • Ervaring met agile werken (SCRUM).
 • Ervaring met JavaScript, CSS, HTML én PHP.
 • Ervaring met WordPress.
 • Ervaring met ontwikkelen in de WordPress Coding Standards is een pre.
 • Ervaring met (Gutenberg) React is een pre.
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.
 • Je vindt het super leuk om jouw technische kennis en vaardigheden te delen met jouw mede-developers.
 • Het bewaken van de kwaliteit van zowel jouw eigen als de code van jouw collega’s is voor jou vanzelfsprekend.

Wat ga je doen?

Kort door de bocht: je gaat mooie online dingen bouwen.

Je ontwikkelt samen met je collega’s maatwerk WordPress websites en plugins met behulp van de WordPress Coding Standards. Je krijgt een ontwerp van een designer en jij zorgt ervoor dat het er picobello uit komt te zien én fantastisch werkt op het web. Met jouw kennis kun je klanten en eventueel collega’s adviseren waar nodig. Dit hoef je echter niet alleen te doen, want bij Acato zul je samenwerken met onze business developers en projectmanagers.

Bij Acato krijg je de vrijheid en de ruimte om het op jouw manier te doen. Het is uiteraard wel belangrijk dat jouw manier aansluit op de principes die we samen met onze klanten tijdens een strategisch traject neerzetten. De vertaling hiervan is volledig aan jou!

Je komt te werken voor mooie opdrachtgevers. Acato bedient A-merken en organisaties van middelgroot tot groot. Denk hierbij aan Achmea, Bocca, het Open WebConcept, gemeente Den Haag, Riksja Travel en de buurtboer.

Wie zijn wij?

Wij zijn Acato! Een hecht team van 60 designers, developers, marketeers & strategen. We maken websites en webapplicaties en helpen bedrijven meer resultaat te halen met online marketing. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. We werken in multidisciplinaire teams die goed op elkaar ingespeeld zijn. Deze hechte teams in Den Haag, Utrecht en Didam vormen het hart van Acato en daar zorgen we goed voor.

We vertellen je graag nog veel meer over ons, maar zijn vooral erg nieuwsgierig naar jou! Dus solliciteer snel, stuur een e-mail of bel even naar 070 3229481

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

🚀 Stap 1: De aftrap

Je begint met het invullen van het sollicitatieformulier op onze website. Laat ons zien waarom jij de perfecte match bent en waarom wij jou moeten hebben!

🎯 Stap 2: De Selectie

Hier komt de spannende fase! Wij nemen de tijd om alle sollicitaties door te nemen en kiezen de kandidaten die goed lijken aan te sluiten. Als er een match is, hoor je binnen een week van ons. Is er geen match? Dan laten we dit ook snel weten.

👋 Stap 3: Kennismaking

Jouw CV heeft onze interesse gewekt! Tijd om kennis te maken. We bellen je voor een afspraak. Dit gesprek kan plaatsvinden via een videocall of bij ons op kantoor, dat bespreken we dan even.

✨ Stap 4: Vervolggesprek

Je hebt onze nieuwsgierigheid gewekt en we willen meer van je zien! We nodigen je uit voor een tweede gesprek. Misschien krijg je zelfs een uitdagende opdracht in Acato-stijl. Laat zien wat je in huis hebt en deel je visie met ons. We zijn heel benieuwd!

🌟 Stap 5: Het Aanbod

Als we allebei enthousiast zijn, is het tijd voor het grote moment: we doen je een aanbod en heten je welkom bij ons team! Let’s go! 🎉🎉

Details

Plaatsingsdatum
13 sep 2023
Salaris range
-
Plaats
Didam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 per week uur