Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

WordPress developer

32-40 uur
Ben jij een WordPress developer met passie voor het vak? Heb je zin om de gaafste en slimste oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen met WP, JavaScript (en VUE/React)? Heb je al wat meters gemaakt op het development-vlak en ben je klaar voor de volgende stap? Dan maken we graag binnenkort kennis met je!

Wat ga je doen?

Je gaat toffe websites en portals maken.

Jij zorgt ervoor dat de touchpoints er niet alleen top uitzien maar ook buitengewoon goed werken. Want jij bent als frontender de brug tussen design en development. Je werkt nauw samen in een team van front- en backend developers, UX-ers, designers en strategen. In jouw rol ontwikkel je met WordPress en REST API’s. Het bewaken van de kwaliteit van jouw code is voor jou vanzelfsprekend.

Prioriteiten stellen in je eigen werk en het kiezen van de ‘right tool for the right job’ is belangrijk. Je bezit over voldoende kennis binnen je vakgebied om de klant te adviseren en om het project van a tot z met je collega’s te ontwikkelen. Uiteraard word je daarbij geholpen door onze Account Leads & Product Owners.

Werken aan mooie merken. Op jouw manier!

Keuzes die gemaakt zijn in het verleden zijn geen regels. Sterker nog: daag je team maar uit. Je krijgt de vrijheid en ruimte om het op jouw manier te doen. Natuurlijk wel passend binnen de principes die we samen met onze klanten tijdens een strategisch traject neerzetten. Maar hoe je die principes vertaalt is aan jou!

Vanzelfsprekend ben je betrokken bij een groot deel van het developmentproces – van het ontwerp tot en met de release. Je werkt voor mooie opdrachtgevers. A-merken en organisaties van middelgroot tot groot, zoals o.a. De Buurtboer, PostNL, Achmea, RCCS, Terberg, NS en Riksja Travel.

Als jij beter wordt, worden wij dat ook.

We vinden motivatie, drive en het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen taken erg belangrijk. Belangrijker nog dan het aantal jaren ervaring in coderen. Uiteraard moet je basis goed zijn, want daar bouw je verder op.

Heb jij de ambitie om een flinke groei door te maken? Twijfel je of je codekennis voldoende aansluit? Schroom niet en laat ons weten wie je bent.

Stuur je cv naar ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Wie ben jij?

✅ Je hebt hbo werk- en denkniveau

✅  Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met WordPress en je bent bekend met het Gutenberg CMS.

✅  Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met JavaScript als front-end developer

✅  Ervaring in VUE of React is een pre

✅  Je hebt ervaring met agile werken (scrum)

✅  Je bent bereid om te leren van en met de rest van het team

✅  Je vindt het leuk om jouw technische kennis en vaardigheden te delen met andere developers

✅  Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

Wat krijg je van ons?

✨ Een prettige werkplek met fijne collega’s

✨ De kans om mee te bouwen aan onze groei en richting van het bedrijf

✨ Een goed salaris aangevuld met een variabele beloning

✨ Opleidingsbudget voor coaching, seminars, training, boeken of cursussen

✨ Een laptop die je mee naar huis mag nemen

✨ Inspirerende werklocaties in Utrecht, Den Haag en Didam met goede koffie, lunch, borrels, tafelvoetbal, pingpong, Mario Kart en allerlei gave uitjes

Wie zijn wij?

Wij zijn Foursites! We zijn onderdeel van de Acato Group en vormen samen met onze vestigingen in Den Haag & Utrecht een ambitieus team van meer dan 50 designers, developers, marketeers, copywriters & strategen. Samen maken we websites, webapplicaties en online marketingcampagnes. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. We werken in multidisciplinaire teams die goed op elkaar ingespeeld zijn.

Details

Plaatsingsdatum
10 mrt 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur