Digital Projectmanager
Rotterdam
32-36 uur

Weet jij aan welke knoppen je kunt draaien om een succesvol project binnen budget en planning te lanceren?

Heb jij (bureau)ervaring als digital projectmanager en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word jij er enthousiast van om opdrachtgever, team én project op niveau te managen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Level Level maken we sinds 2006 online applicaties en platformen. Wij geloven in kwaliteit: we leveren gebruiksvriendelijke designs, duurzame code en we houden altijd het overzicht en de controle. En voor dat laatste stukje zoeken wij versterking!

Wat verwachten wij van jou?

Bij Level Level ben je als projectmanager verantwoordelijk voor het plannen, kick-starten en tijdig opleveren van onze projecten. Je bent het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en het team van designers en developers. Daarbij weet je de verwachtingen zowel intern (het team) als extern (de opdrachtgever) te managen.

Je begrijpt de vraag van de opdrachtgever en weet conceptuele en technisch complexe zaken gestructureerd op papier te zetten. Je bent in staat je te verplaatsen in de opdrachtgever, maar ook zeker in je collega’s. En daarbij weet je hoe belangrijk het is om eventuele gevoeligheden en risico’s binnen projecten te identificeren. Je voelt je goed in een bureaudynamiek en kan teamoverstijgend samenwerken met onze andere projectmanagers.

Daarnaast denk je graag mee over:

 • Doelstellingen van de opdrachtgever en hoe deze zich vertalen naar een concrete opdracht;
 • Salestraject: Briefings vertalen naar offertes;
 • De projectmethodiek en de inhoudelijke sessies die passend zijn bij de opdracht;
 • De samenstelling van het team, zodat de skills en persoonlijkheden bij de opdracht passen;
 • Het optimaliseren van processen, zowel rondom projectmanagement als andere zaken die spelen binnen een bureau.

Soms werken we Agile, soms met Scrum en soms super waterval. Welke methodiek we hanteren verschilt per project en per opdrachtgever. Wij geloven dat je bepaalde methodes, technieken en tools altijd kunt aanleren. Daarom vinden we het vooral belangrijk dat je binnen het team past en bepaalde basis skills hebt. Zo ben je organisatorisch sterk, werk je super gestructureerd, ben je besluitvaardig en communiceer je helder in zowel het Nederlands als het Engels.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een uitdagende baan voor 32-36 uur per week.
 • Inspirerende projecten voor grote opdrachtgevers zoals ABN AMRO, Business Insider, Cordaid, Autotaalglas en verschillende Nederlandse gemeenten.
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
 • Een gezellig en hecht team. We vieren onze successen en drinken graag aan het einde van de week een borrel.
 • Voldoende ruimte om je d.m.v. opleidingen persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om (inter)nationale congressen bij te wonen.
 • Flexibele werkdagen (in overleg).
 • Sporten bij YogaGround.
 • 100% Reiskostenvergoeding bij gebruik van OV.
 • En natuurlijk een marktconform salaris en een pensioenregeling.

Covid update

In principe werkt het team vanuit ons kantoor in Rotterdam, maar gezien de huidige omstandigheden werken wij allemaal vanuit huis. Hoewel we hopen na Corona terug te kunnen keren naar een meer normale situatie, hebben we gemerkt dat thuis werken voor veel mensen best fijn is en dat we daar als bureau prima mee om kunnen gaan. Deze vacature wordt in principe vanuit ons kantoor uitgevoerd, maar we zijn flexibel en deels vanuit huis werken behoort gewoon tot de mogelijkheden.

En wie zijn wij?

Level Level is een tof en ambitieus Rotterdams bureau met een heel open cultuur. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te zijn en te ontwikkelen. We gaan voor het allerbeste, we werken hard, maar vinden het ook belangrijk om af en toe even stoom af te blazen met een borreltje, een uitje of een spelletje. We zijn een gezellig en hecht team en vieren graag onze successen.

Lees wat Dorin te vertellen heeft over haar werk bij Level Level in de blog from AM to PM met Dorin.

 

Details

Plaatsingsdatum
08 mrt 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-36 uur