Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Webdevelopment Stage

Waalwijk
10-40 uur

Als stagiair bij MaxServ hoor je direct bij ons team. Ondersteund door je collega’s ga je werken aan diverse uitdagende vraagstukken en opdrachten die bij jou en jouw eventuele opdracht passen. Je kan rekenen op intensieve begeleiding en meerdere collega’s die dagelijks voor je klaarstaan. Dit alles zorgt ervoor dat je, als jij je open opstelt, heel veel kan leren op het gebied van techniek (programmeertalen, frameworks, tools etc.) maar ook op het gebied van soft skills (communicatie, creativiteit, kritisch denken, onderzoek, tijdmanagement, probleemoplossen etc.).

Leer van onze Digitale Meesters

Tijdens je stage krijg je alle gelegenheid om te ontdekken waar jouw interesses en krachten liggen. Wordt het frontend, backend, OPS? Wil je de allerbeste TYPO3-developer worden, of ligt je hart meer bij Magento? Groei jij uit tot specialist, of word jij blij van een rol als generalist? De wereld ligt aan je voeten; de keuze is aan jou. Onze ervaren collega’s nemen je graag mee in de mogelijkheden.

Om de technische uitdagingen van de klanten op te lossen werken wij met TYPO3 voor content websites en Magento 2 voor de webshops. Aan de hand van het Laravel-framework maak jij uitgebreid kennis met PHP. Dit is de codetaal die in beide systemen wordt gebruikt.

We hebben stageplekken voor zowel meelopers als afstudeerders van mbo– en hbo-opleidingen in studierichtingen informatica of webdevelopment. In het geval van een mbo-stage starten we aan de hand van jouw interesses met een van de aandachtsgebieden. In het geval van een hbo-stage is de stage-opdracht het vertrekpunt en kijken we vandaaruit welke aandachtsgebieden raakvlakken hebben.

Word een van onze Digitale Meesters

Wanneer je bij MaxServ afstudeert en het van beide kanten bevalt, dan ben je van harte welkom om bij ons te blijven. Samen zoeken we een rol of functie die bij je past en zorgen we dat je alles leert om een Digitale Meesters te worden.

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Waalwijk
Dienstverband
Stage
Aantal uren
10-40 uur