Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Webdesigner

40 uur

We hoeven je niet uit te leggen dat je als webdesigner een centrale rol speelt bij een fullservice webbureau. Het succes van ons product ligt voor een groot deel in jouw handen.

Jij bent de spin in ons web.

Als webdesigner bij Foursites ben je dé spin in het web binnen onze projectflows. Je bent de belangrijkste schakel tussen onze opdrachtgevers, je collega’s en de uiteindelijke gebruiker. Daarom ben je van begin tot eind betrokken om samen met deze hoofdpersonen tot een gebruiksvriendelijke oplossing te komen. Dat kan een nieuwe website zijn, maar evengoed een webshop of een webapplicatie. Centraal staan de wensen en behoeften van de klant en de doelgroep, niet het eindproduct.

Onderzoek en klantwensen.

Design start vanaf scratch. Je begint bij de klantwensen en gebruikersbehoeften en vertaalt deze eventueel naar wireframes.
Dacht jij dat je als webdesigner van 9-tot-5 achter je bureau zit? Zeker niet, je bent een belangrijke sparringpartner voor de klant en zit regelmatig met de betrokken partijen om tafel. Jij hebt immers de benodigde kennis van de gebruikerservaring van de doelgroep en kunt de klant overtuigen van de door jou gemaakte keuzes.

Testen, testen en nog eens testen.

Zijn de wireframes naar wens? Dan werk je ze uit in prachtige ontwerpen voor desktop, tablet en mobiel. Compleet met UI-elementen en klaar voor de overdracht naar onze developers.

Vervolgens schuif je weer bij de klant aan om de definitieve ontwerpen te presenteren. Vanzelfsprekend heb je van tevoren nogmaals getest of alles nog steeds gericht is op de wensen en behoeften van de klant en diens gebruikers.

Website live? Jij blijft betrokken.

Maar daar stopt het natuurlijk niet. Niet bij ons in ieder geval. Je draagt het project over naar techniek, maar blijft nauw betrokken. Je test tussentijdse opleveringen van front-end, spoort bugs en problemen op middels usability tests en koppelt dit terug naar onze developers. Alleen op die manier kunnen we producten opleveren om je vingers bij af te likken en ook nog eens vlekkeloos werken.

Staat de website live? De klant kan zijn armen in de lucht gooien, maar jij zet nog een tandje bij. Je werkt hard aan het optimaliseren van de website en spoort met conversietools als Hotjar en Google Analytics naar mogelijkheden om nóg betere resultaten te behalen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Foursites! We zijn onderdeel van de Acato Group en vormen samen met de vestigingen in Den Haag & Utrecht een ambitieus team van ruim 50 designers, developers, marketeers, copywriters & strategen. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. We werken in multidisciplinaire teams die goed op elkaar ingespeeld zijn.

Details

Plaatsingsdatum
10 mrt 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur