Web Frontend Developer
Amsterdam
40 uur

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

Wat ga je doen?

M2mobi werkt voor veel verschillende klanten. Je kent ons van AH to go, Fit For Free, Heineken & VGZ. Zij willen elke keer weer worden verrast met onze state of the art oplossingen. Naast het ontwikkelen van native applicaties voor Android & iOS worden wij door klanten steeds vaker gevraagd om ook de websites te ontwikkelen.

Door de verbreding van projecten voegen wij dus graag een web front- end developer (React) toe aan ons top team. In deze rol krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien in je rol.

For this role we are looking for a fluent Dutch speaker.

Als web front- end ontwikkelaar kom je te werken in afwisselende agile klantteams waar jij een bijdrage levert aan onze nationale en internationale klanten. Zo werk je nauw samen met onze UX designers en zorgen jullie voor een sublieme user experience van de websites.

Als web front- end specialist bent bij M2mobi werk je met energieke collega’s die elke dag beter willen worden. Dit betekend concreet dat jij steeds beter wordt in het zelfstandig adviseren van wat technisch de beste oplossing is en deze weet te realiseren.

Als web front- end developer bij M2mobi heb je kennis van:

 • React (must-have)
 • Contentful of andere headless CMS systemen (pré)
 • Typescript
 • HTML5, CSS3, SASS & CSS modules
 • Ervaring met API architectuur en asynchronous request handling
 • Ervaring met moderne build tools zoals Webpack en Babel
 • Ervaring met Unit- en end-to-end testing
 • Ervaring met mobile first design
 • Gitflow principes pas je graag toe

Wat voor collega ben je?

Dare to excel’ is een van onze kernwaarden. Dit betekent dat M2mobi een ontwikkelaar zoekt die ernaar streeft code en zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Het zit in je DNA om te werken met verschillende technologieën.

Je bekijkt zaken vanuit een gebruikersperspectief en bent actief bezig met het bijhouden van je kennis om zodoende de klanten van M2Mobi een nog betere dienstverlening te kunnen leveren.

Daarnaast beschik je over goede analytische vaardigheden, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en in staat om gestelde deadlines te halen.

Wat bieden wij jou?

 • Persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding
 • Waanzinnig kantoor in de Amsterdamse Houthavens bij een jong en informeel bedrijf
 • Company lunch? Borrel op vrijdag? Jaarlijkse uitjes en skiën? Doen we allemaal!

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om (virtueel) kennis met je te maken. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Details

Plaatsingsdatum
29 jan 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur